Engin iyi oldu bak,, tek tek kademe kademe söylüyorum ama senin anlama kapasiten ortaya çýkýyor..
Ne sen ne ben kahin deðiliz , yorumluyoruz. Ben bu yolu tercih ettim, trade edip kaçýyorum ama bugün 3. turdan 20 bin býraktým ve paylaþtým.. sen bildiðini yap. Herkesin aklý var bildiðini yapar..
Arkadaþlar beni bu topikte yazmaya baþladýðým günden beri tanýyorsunuz.Yazdýklarým ortada.Bakýn ben Uyvar özütünü kale almam size sadece bir tavsiyede bulunacaðým.Çok kolay üye olunabilen facebook borsa gruplarýndan en çok üyesi olan BORSA TATLICISI grubunun kurucusu sayýn Ali Gürsu daha bugün bu hisseyle ilgili ne yazmýþ okuyun lütfen,yýl sonu en az 6 ben demiyorum Ali Gürsu diyor.Herkese iyi akþamlar hoþluklarla kalýn.
Bir de önce yazdýklarýn arasýnda bana sýðýr diyerek hakaret etmiþsin.Ben senin sýðýrlýðýný biliyorum da buna müsade eden topik yöneticilerinin tavrýna inanamýyorum.
Sosyal medyayý hiç sevmem, ne Facebook nede Twitter hesabým var..gerçekleri takip ederim...
Ahhhh Engin ahhh ... welcome to digital world... Facebooktan , Twitter dan yapýlan pazarlamalarý gel burda sat sonra sýðýr deyince kýz.. neden, niçin, nasýl ??? Facebook tan duydum..Bu kaðýt gider ama riskli... temettüsü bedelsizi olan uv kaðýdý deðil.. ihtiyat þart..Galip malya sana 3 küsürden verdiði malý 6 dan alacak???
Bak buralarý bir sürü üç kuruþunu deðerlendirip üç günde zengin olacaðýný sanan garibanda takip ediyor..yapma bu saçmalýklarý..
Galip ulan bu Galip..
Tamam evde canýn sýkýlýyor ama bir sürü insanýn alýn terini buralarda Galibe yedireceksin farkýnda deðilsin..
Yakýnda öðrenirsiniz kim çakal kim sýðýr...
Arkadaþlar lütfen dalaþmayýn. Herkesin kendi aklý kendine, zararý da kendine karý da kendine.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Öküz Uyvar ben senin gibi maval okumam.Þelale düþüþü dedin maþallah.Benim yazdýðým grup 20 bine yakýn Üye barýndýrýyor kim kime hisse pazarloyorsa dünyada ondan daha ******** adam yoktur ama þunu da söyleyeyim bu hisse uzun vade hissesi deðilidir,þelale düþüþü yapar,ben þuradan sattým çýktým diyip te kim garibanýn 3 kuruþuna 5 kuruþuna göz dikmiþse ondan daha adi daha ******** adam yoktur.
Yer Ýmleri