Originally Posted by
Guf
Sayýn Ýlgili, medyadaki haberler vasýtasýyla tanýþtýðým bankanýzýn Türkiye'de faaliyete geçmesiyle, böylesi güçlü bir mali yapýya sahip iþletmenin Türkiye'de birçok alanda iþbirliðiyle sinerji yaratacaðýndan emindim zira bu nedenden ötürü BIST'te iþlem gören hisse senetlerinden alarak þirketinize ufakta olsa bir miktarda ortak oldum. Ancak son birkaç gündür hisseleriniz de yaþanan aþýrý deðer kaybýnýn nedenini araþtýrdýðým da iþin içinde Türkiye'de spekülasyon ve karanlýk iþlerle adý geçen bir ismin bankanýz hisselerinden yüklü miktarlarda alarak hisse sahibi olduðu ve halde bu hisseleri kullanarak bankanýz üzerinden spekülatif hareketler yaptýðýný biz yatýrýmcýlar üzülerek görmekteyiz. Bu maili size yazarken amacým bu olup bitene engel olacak, bankanýzýn isim ve itibarýna leke sürecek bu gibi fýrsatçýlara mani olacak tedbir ve giriþimlerde bulunmanýzý istemektir. Aksi taktirde ICBC ülkemizde adý borsada spekülasyon ve manipülasyonla anýlan þirketler arasýna girecek ve sýrf bu yüzden ciddi sayýda müþteri ve imaj kaybý yaþayacaksýnýz. Ayný mailin Ýngilizcesini birazdan genel merkezinize de yollayacak ve benim gibi düþünen tüm yatýrýmcýlarý bu þekilde davranmaya çalýþacaðým ki ne çok kiþinin sýrf bu yüzden maðdur olduklarýný görebilesiniz.
Saygýlarýmla,
Arkadaþlar yukarýdaki maili bankaya gönderdim, hadi bir el atýn sizlerde bu þ... herif bu defa fena tosladýðýný anlasýn.
düþmesi ne kadar abesse o seviyeleri görmeside abesle istigaldi...Spekülatif iþlemler olduðunu gösteriri..bence mail atýn etkili olur
FÝKÝRLERÝM BENÝ BAÐLAR Y.T.D
Yer Ýmleri