Kucak iþini metro ile yapýyorlar zevkini o alýyor, nede olsa esas oðlan, ne dedik kacin dipten elinizde kalýr dedik, hadi hayýrlý oldun4
Kucak iþini metro ile yapýyorlar zevkini o alýyor, nede olsa esas oðlan, ne dedik kacin dipten elinizde kalýr dedik, hadi hayýrlý oldun4
Dip olacak dedik niyeti kötü bilmeyen bilmez bu deyyusu
FÝKÝRLERÝM BENÝ BAÐLAR Y.T.D
tabana ne kadar koydu
Galip milli iþadamý deðil miydi
HTC 10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir GALÝP binlerce MAÐLUP.
Bir adamý alt edemediniz yuh size.. SPK nýn tescilli speðinin olmasý doðal.. Zaten ortalýk yeni yetme bebelerle doldu yaptýklarý iþi yüzlerine gözlerine bulaþtýrýyorlar..Abidük gubidik þirketleri bile doðru dürüst kaldýrýp indiremiyorlar..
Bir de daha yeni borsaya kote olan arkadaþlar görüyorum aranýzda.. Günlük þu kadar yükselmeli bu kadar düþmeli diyor.. Gözü yüzde %100 den fazlayý istiyor.. Yoksa Bizde de günlük alýp satacaðýn kaðýt çok.. Bu kaðýt size göre deðil...Manipülatör Ayý çarpar geçer yoksa.
Neyse listemize göz atýn.. Arka sýradakiler adlý diziyi kaçýrmayýn..
ÝMPARATOR bilgi saçar.. Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Daha borsanýn mantýðýný anlayamamýþ olanlar var.
Vay vay bu ne hal ya. Bari bin lot alalým dursun
Maaliyet 3 tl..yüzde yüz karý var açýðada satsa k.y alýyor..dinleyen yok daha çok aðlarsýnýz
FÝKÝRLERÝM BENÝ BAÐLAR Y.T.D
Bu Galip in yaptýðý borsacýlýk falan deðil ,hacmi kendi çapýnda olan hisselere girip çek çek yukarý sonra taban taban bas ,al parayý çekil kenara ,kesintisiz olarak yaptýðý bu ve buna izin veriliyor , yazýk ...
Ha bu arada Galibi övenler var ,adam bir hisseye girdimi ,pirenin file yapýþtýðý gibi sayesinde 3-5 kuruþ kazanýyor ya..ama özüne bakmýyor iþine gelmediði için
*** ettiði hisseler artýk bir daha kendine gelmeside pek mümkün görünmüyor en azýndan benim için öyle ,
En önemlisi borsaya yeni baþlayanlar Galip örnekleri kötü örnekler teþkil ediyor .Devlet bu örnekleri iyi deðerlendirmesi gerekir diye düþünüyorum
Yer Ýmleri