Kaðýt toplanýyor mu deseme tezgah mi var desem ne desem anlamadým 6.65 gelince sat 6.50gelince al 3 aydýr böyle oluyor çýktýðý gibi inmesi uzun sürmüyor ama kazanan sabýrlý ky olacaktýr..
Neler oldu öyle karanlýk odada
Birileri kurmuþtu tezgahý hergün 5-10 kademeye iþ yapýyorlardý.Gördüler bugün anyayý konyayý olan bu.Yarýn için niyeti iyice bozmuþtum aldýlar beni de bir cephe daha açmaktan kurtardýlar.Güzel kapanýþ olmuþ.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Benim satmamý beklemiþ stajyer spekler... Geri almak için fýrsat verirler mi acep ?
JP Morgan Çin'li varlýk yönetimi giriþimleriyle ortaklýk için görüþmelerde bulunuyor. Konuya yakýn kaynaklar, JP Morgan'ýn China Merchants Bank ile stratejik ortaklýk için görüþmelerde bulunduðunu açýkladý.Dünyanýn en büyük ikinci ekonomisi olan Çin finans ve bankacýlýk sektörlerinde yatýrýmlarý ve rekabeti artýrýyor.53 trilyon dolar büyüklüðündeki finans sektörünü küresel sermayeye açan Çin'de 2023'e kadar 30 trilyon dolar büyümesi beklenen pazar, JP Morgan, Goldman Sachs, UBS gibi bankacýlýk devlerini çekiyor.BELKÝ BÝZÝMKÝLERLE ÝLGÝLÝ BÝRÞEYLERDE ÝLERDE OLABÝLÝRMÝ ACABA NE DERSÝNÝZ
7ninnustune atamadilar biturlu
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Yer Ýmleri