-

Originally Posted by
tembelkarinca
Arkadaşlar takas analizinde kim ne yapmış anlamıyorum bilen varsa bir sorum olacak : Virmanlama dediğiniz nedir lot aktarımı mı ? Aracı kurumlar almış olduğu lotları başka kuruma lot olarak aktarabiliyor mu ? Şimdiden yanıtlayana teşekkür ederim.
SM-A320F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Basit düşün, 2 farklı bankadan hesabın var.
A bankasındaki paranı EFT olarak B bankasına aktarıyorsun.
Virmanda böyle birşey, A yatırım dan aldığın hisseleri B yatırıma aktarıyorsun, virman deniyor.
A dan alır, B den olmayan hisseyi satar. Sonra gün içinde / veya istediği zaman A kurumundan aldıklarını B kurumuna aktarır.
-

Originally Posted by
tembelkarinca
Arkadaşlar takas analizinde kim ne yapmış anlamıyorum bilen varsa bir sorum olacak : Virmanlama dediğiniz nedir lot aktarımı mı ? Aracı kurumlar almış olduğu lotları başka kuruma lot olarak aktarabiliyor mu ? Şimdiden yanıtlayana teşekkür ederim.
SM-A320F cihazımdan
Evet aynen oyle lot aktarimi Metrodan aliyor 2 milyon global den satiyor 4 milyon
SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Ayyan hocam bir benim soruyu cevaplamadiniz. Bu kiralama işi nasıl oluyor. Yani açıkçılar normal piyasadan niye almıyorlarda o kadar parayı kiralamak için veriyorlar. Mesala 1000 lot için 2 bin lirayı vermek için neden nedir?
-
Lot aktarımının bir etkisi varmı ki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Aof yukkarda kaldi diyordunuz... taban .3,23 ... aof ye gore taban ayarlaniyorsa neden pzts taban 3,23 ??? Bir arkadas 3,22 diyordu tebrik.ediyorum.onu
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Terazi
Ayyan hocam bir benim soruyu cevaplamadiniz. Bu kiralama işi nasıl oluyor. Yani açıkçılar normal piyasadan niye almıyorlarda o kadar parayı kiralamak için veriyorlar. Mesala 1000 lot için 2 bin lirayı vermek için neden nedir?
Bu kısımda bilgim eksik, o dönem aracı kurumdan aradıkları için biliyorum miktarı.
Bildiğim kadarıyla: Misal 5 liradan hisse düşecek diye açığa sattın, hisse tavanda. Açığa satışı yerine koyman gerekiyor. Piyasadan alamıyorsun. Ne yapacaksın?
-

Originally Posted by
emrehazirci
Aof yukkarda kaldi diyordunuz... taban .3,23 ... aof ye gore taban ayarlaniyorsa neden pzts taban 3,23 ??? Bir arkadas 3,22 diyordu tebrik.ediyorum.onu
SM-G800H cihazımdan
O arkadaş sanırım tabanı 4 gibi gösterip mal aldirmaya çalışıyordu. Bir nevi pazarlamacı yani. Değilse çıksın meydana. Nerdeyse 4 yıldır olan uygulamayı bilmiyorsa borsada işi ne?
-
su aciga satisi nerden cikardiniz galip aciga sattiysa elinde lot vardir zamani gelince eldekini koyar su aciga satanlari yapistirin gorek
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri