-
-

SM-G7102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
bi arkadas vardi 7 de tabani bozup veriyorlar dedigimde beni icbc sattirma mud ilan etti sahi nerde o
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
http://www.hisse.net/topluluk/showth...099#post503099
haftalık hisse yarışmamızda bu haftanın en çok seçilen hisselerinden biride sanırım sizinki olacak
sizlerden de yarışmaya tahmin alalım.
bir halt olacağı yok.
-

Originally Posted by
Kayserili
Ben de hisss 3 lerdeyken epey incelemiş biri olarak bu hissenin aslında her zaman 7-8 lerde olması gerektiğini düşünüyorum. Ama bu galip varya bu galip aslında girdiği tüm hisseleri ederinin de altında bırakıp gidiyor. Yani bununla anlaşan patronlar da ahmak. Ytd
-

Originally Posted by
Terazi
Ayyan hocam bir benim soruyu cevaplamadiniz. Bu kiralama işi nasıl oluyor. Yani açıkçılar normal piyasadan niye almıyorlarda o kadar parayı kiralamak için veriyorlar. Mesala 1000 lot için 2 bin lirayı vermek için neden nedir?
1000 lot icin 2000 tl degil dir bende klgyo var fiyati 5 lirayken kiraya vermistim 10.000 lot icin bir gunluk 550 tl Para aldim
-

Originally Posted by
Dvk_Psh
Şunu sormaniz lazim
1-Aselsan taban olmadigi halde ertesi gün Kredi islem ve Aciga satis yasaklandi burde neden 3 gün beklendi
2-Tahta bugün -11 lere geldigi halde neden Devre Kesici uygulanmadı..
Sonra diyorlar Ahmet Amca , Fatma Teyze neden borsaya gelmiyor...
Sen SPK olarak onların hakkının korumazsan kim gelir...
*küçük yatırımcıyı düşünen bir spk mı var ki.yazıklar olsun.9,65 den 5 günde 4.03 e düş.pazartesi bir taban daha yersek ohhh,suyundan da koy.ne ala,gemisini yürüten kaptan.
-

Originally Posted by
Kayserili
Fiili dolasim yuzde 5 yani 43.000.000 lot bununda yuzde 80 90 i galibin elinde benim tahminim istedigi Zaman istedigi fiyata getiriyor
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri