Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
Maalesef arkadaşım görünen bu. İnşallah bir mucize olur da hisse haftaya brüt takasa da girse 6 yı görür diyeyim. Hafta sonu için güzel şeyler söyleyip moral vermek isterdim ama maalesef yalan söyleyemem. Ama bir fıkra anlatıp belki ufacık bir gülümsenize katkıda bulunabilirim tabi mutayit değilseniz.
Cennet ve Cehennem dekiler birbirleriyle görüşmeyi çok istiyorlarmış. Bu dileklerini melekler aracılığıyla Allah a iletmişler. Melekler insanlara bu isteklerinin kabûl edildiğini ve bunun için arada bir köprü yapılması gerektiğini söylemişler. Cennet ve Cehennem arasındaki bu köprünün yarısını cennettekiler yarısını cehennemdekiler yapacak ve tam köprünün ortasında görüşebileceklerdir. Cehennemdekiler köprünün yarısını kısa sürede bitirmislerdir ama cennettekiler bir türlü ilerleyemiyorlardır. Melekler gelip cehennemdekilerin köprüyü çoktan bitirdiklerini söyleyip cennettekilerin neden bu kadar geride kaldıklarını sorunca cennettekiler şu cevabı vermişler. Efendim bizde mutayit hiç yok hepsi o tarafta o yüzden biz çok zorlanıyoruz.
Ustad moralim o kadar bozukki hic gulemedim vestelden kacip buna geldik zarar portfoyun yuzde 70 i 200bin den kalan 65 bir haftada kendime cok kiziyorum 15 yildir bu illet borsa beni yedi bitirdi muz cumhuriyeti bule degil bu ulke biri babayigit der 11.80 den 7 ye biri dunyanin en buyuk 4. Bankadi der hop yuzde 60 asagi