-
Tahtacı çok sabırlı.Önemli olan ky sabırlı mı tahtacıyı bekleyecek kadar? Bana kalırsa 4 altını bile gösteresi var ama tabiki yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın dengesiz alır götürür belli de olmaz.
-

Originally Posted by
sed_dülbahir
Tahtacı çok sabırlı.Önemli olan ky sabırlı mı tahtacıyı bekleyecek kadar? Bana kalırsa 4 altını bile gösteresi var ama tabiki yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın dengesiz alır götürür belli de olmaz.
bu fiyatlardan aldı isen bu bankayı kış uykusuna yatacaksın bu hissede bahar 3 aya kalmaz gelir (1 ayı geçti bile)
-
Çok rezil bir görüntüsü var adeta çiviyle 4,07-4,08 e çakmışlar hisseyi spek neyi bekliyorsun ya aşağa ya yukarı vur artık böyle mallık olmaz
Yatırım tavsiyesi değildir
-

Originally Posted by
esbye06
bu fiyatlardan aldı isen bu bankayı kış uykusuna yatacaksın bu hissede bahar 3 aya kalmaz gelir (1 ayı geçti bile)
kış uykusuna yatacaksın deyince kendi adıma söylüyorum AYI gibi hissettim.Bahar da geldi uyansak bari...
-
-
Tam spek kağıtmış ya, paramızla rezil olduk resmen. TURKISHBULLS bile 27 gün sonra bu kağıda SAT verdi, o da pes etti
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Bugünkü açıklamalara bakınca yönetim kurulunda çalışanların hepsi başkan dahi hepsi Gevur la dimi
Şimdi Gevur olması iyimi kötümu [emoji12]
-
Geçen haftaki 4.13 fiyatından her işlem günü 1 kademe vererek 4.05 fiyatına geldik bakalım nereye kadar sürecek..
Redmi 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri