-
Kilit kelime sabır, maliyetler son artışlardan sonra daha da yükseldi, önemli olan sakin ve sabırlı kalabilmek...YTD
-
Amerika ve cin den cok guzel haberler geliyor. Karsilikli yapirimlari kaldiracaklar.
-
Hisse birkaç gündür 3.70, 3.80 li seviyelerde sıkıştı, maliyetler de iyice yükseldi.Dolayısıyla bu durumda kimsenin elinden hisse çıkaracağını pek düşünmüyorum.Konjonktür olumlu görünüyor;ABD ve Çin geçici de olsa anlaşma zemini arıyorlar; çünkü bu savaş ikisini de iyice hırpalamış durumda, iki taraf da kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar ama anlaşmak için de can atıyorlar.Velhasılı; şahsi görüşüm fırtına öncesi sessizlik bana göre.Hisse bir şekilde yukarı çıkacaktır, başka yol göremiyorum bu maliyetlerden sonra...ytd
-

Originally Posted by
ahs
Hisse birkaç gündür 3.70, 3.80 li seviyelerde sıkıştı, maliyetler de iyice yükseldi.Dolayısıyla bu durumda kimsenin elinden hisse çıkaracağını pek düşünmüyorum.Konjonktür olumlu görünüyor;ABD ve Çin geçici de olsa anlaşma zemini arıyorlar; çünkü bu savaş ikisini de iyice hırpalamış durumda, iki taraf da kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar ama anlaşmak için de can atıyorlar.Velhasılı; şahsi görüşüm fırtına öncesi sessizlik bana göre.Hisse bir şekilde yukarı çıkacaktır, başka yol göremiyorum bu maliyetlerden sonra...ytd
Dusuncene katiliyorum. 3.80 i kirmaya an itibari ile calisiyor. Gun icinde 90 lara hareket olabilir.
-

Originally Posted by
Buraktepe
Dusuncene katiliyorum. 3.80 i kirmaya an itibari ile calisiyor. Gun icinde 90 lara hareket olabilir.
Cin parasal genislemeye gidecegini acikladi. Bakalim bize bi yarari olcakmi.
-
3.68 dolunca 4.03 a merhaba diyeceğiz.
Ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Analiz veya teknik olmadan uçacak çıkacak boş laf . Son günlerde hissede güç kaybı var.
-

Originally Posted by
Iron-i
Analiz veya teknik olmadan uçacak çıkacak boş laf . Son günlerde hissede güç kaybı var.
Bir dolu laf ta sen söyle bakalım.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri