-
yalnız galıp yada seker gelmeden bısey beklemeyın derım bugun tepkı gelırde
-
jjoınmee paylaşabilecek varsa bi zahmet esirgemesin. tşk...
-

Originally Posted by
topborsa07
BU BEDELI ONCEDENMI VERILDI bolunme pazarestı degılmı
istersen borsayı sen bırak. benim borsada 26 senem doluyor. 10 nisanda %104 bedelli verdi. 3 temmuzda da işleme başlayacak.
-

Originally Posted by
Petrol
istersen borsayı sen bırak. benim borsada 26 senem doluyor. 10 nisanda %104 bedelli verdi. 3 temmuzda da işleme başlayacak.
dostum bu hafta içinde alanların 3 temmuz günü bölünmeden kaynaklı bir kayıp oluşur mu. bilgilendirirseniz sevinirim.
-
Peki zico bu onceden bolundü okudum kaç fiyatına ve sizler para yatırdınızmı yoksa, Pazartesi eskisi, yenisi diye ruçhan mi olacak beli zamana kadar
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
mtmtkci
dostum bu hafta içinde alanların 3 temmuz günü bölünmeden kaynaklı bir kayıp oluşur mu. bilgilendirirseniz sevinirim.
yeni alanların kaybı derken neyin kastedildiğini anlamadım. bugüne kadar işlem görmeyen bedelli kısmı işlem görmeye başlayacağı için herkes satmak isteyeceği için hem piyasada dolaşım miktarı artacak hemde satıcının çok olduğu tahtada fiyatlar düşecek diye tahmin ediyorum.
-

Originally Posted by
tuta
Peki zico bu onceden bolundü okudum kaç fiyatına ve sizler para yatırdınızmı yoksa, Pazartesi eskisi, yenisi diye ruçhan mi olacak beli zamana kadar
F3111 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
paralar nisanda yattı. R filan yok , direkt normal kağıt gibi başlayacak. hatta bugünden başladı.
-
Oky
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri