IOTA iyidir, beðendiklerimden ve arþivde tuttuklarýmdan.
ilk alýþým 1.32$ dý ve bunu 5.5$ civarýndan gönderdim. Altlara indikçe aldým sattým,
En son 0.97 den alýp 2.1 lardan yine gönderdim. Þimdi de yine 1.35 lere civarýna geri gelmesini bekliyorum.

IOTA için Binance kullanabilirsiniz. Binance iyidir ve güvenebilirsiniz, zaten Türkçe sürüme de geçti.
Yabancý dil sorunu olanlara da epey faydalý olmuþtur. IOTA alýmý için Türkiye'deki sitelere üyelik þart, aslýnda ne alýrsanýz alýn ilk adým Türkiye'deki Borsalarda geçiyor.
Sonra da Binance'ye gönderirsiniz. BTC gönderebilirsiniz. Gönderdikten sonra da uygun gördüðünüz yerde alýmý yaparsýnýz.

IOTA yapý olarak diðerlerinden farklý bir çok bilinen kuruluþ bunlarý test ediyor.
BTC'nin ayý piyasasýndan çýkmasýyla yine tempo tutacaðýna inanýyorum.

Bildiðiniz gibi 20000'lere yaklaþan bit BTC bütün coin'lere prim yaptýrdý ama BTC'nin düþmesi altcoin'lere kötü zarar veriyor.
Ýçlerinde çok düþenler var IOTA'da bundan nasibini aldý. 0.97'lere kadar düþeceðini ummuyordum ama oldu.
Benim takibimde olduðundan da güzel oldu, alttan alýp beklerim, sonra da duruma göre yine elden çýkartýrým.
Zira bir süre bu BTC'nin bant hareketi devam edecektir. Bir aþaðý bir yukarý gidip geliyoruz. Þu vadeli iþlemler iþi bozdu.
Short ve Long pozisyonlar sürekli BTC'nin yukarý hareketini engelliyor. 10K yý da geçmediðimiz sürece 20K'lar biraz geç gelecektir.

IOTA'yý izleyin, yatýrým yapmayý düþünüyorsanýz, kendinize uygun bir bütçe ile buna adým atarsýnýz.
Tabii coin piyasasýnda yüksek risk olduðunu unutmayýn, alýp da kar edebileceðiniz gibi, ummadýðýnýz fiyatlara da düþebileceðini unutmayýn.

Son olarak bugünün datalarýný göndereyim,