Aynen öyle rus borsası daha hiç birşeyi fiyatlamadı,
bizde ortada 300-500 milyon + makina işlemleri ile %11 yukarı yaptırdılar.
neden %26 yukarda kapanmış rus borsası daha hiç birşeyi fiyatlamadı .
Orada olacak tsunaminin dalgaları bize gelecek ,
pıst 100 tek olumlu yönü kontrollü borsa olması yukarı ve aşağı yapan makinaları kendileri yönetiyor bu yüzden hasarın şiddetini onlar ayarlayacak izliyecez görücez.
pıst 100 de günlükte 2005 üzerine atamadığı sürece 1950 hedefli formasyon oluşty.
Sayın bulut, görevim gereği pek yazamıyorum.Ancak rica ediyorum analizlerinizi paylaşın lütfen.Tutmasa da olur,çünkü analiz kesinlik ifade etmez..Yolunuza taş koyan olacaktır elbet..Gülümse geç..Çünkü bazı davranışlar her insana nasip olmuyor..Selamlar.Ytd
sn ozann yanlış hatırlamıyorsam aynı nick deki kişi iseniz bulut1 benim daha önceki nikimdi yönetime rica ettim sonuna 53 plakamı koydurdum siz bana tahta sorduğunuz zamanları biliyorum teknik görüşümü eğer o iseniz , senelerdir aynı şeylerle uğraşmak yoruyor ulan bağcıyı dövmeyi bırakın üzüm yiyin yaptığımız tespit ve graflar ortada ne yapalım sabah akşam heytmi çekelim burada anlamadım
Bi yerde haber vardı.
Halk tekrardan dövüze yöneliyor diye..
Ya Enfasyon a dayalı faiz verecekler...
Yada doları yükseltecekler... Kmk için.
Yoksa yükselen enflasyonda millet yeni bir yol bulur.
Bu daha yıkıcı olur...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
2 gün önce yazdım model çöp , bilim ve liyakat sahibi kişilerle yeni bir gerçek ekonomi yönetimi kurulmalı faiz se faiz , başka enstrüman ise onu kullanacan olay bu.Millet bugun yazmış tarım bakanından kurtulduk diye arabanın şöförü oturduğu sürece muavinin değişmesinin önemi yok.
Dolar trendi zorluyor.
Yer İmleri