Originally Posted by
sindoma53
O iþ kolay kimler kimler le dedi meydanlarda þuanda ortaðýna bakýn neler neler söylediler birbirine daha diðerlerini yazmaya gerek yok örnek çok çünkü.Ben olaya þöyle bakýyorum sorunlu komþularlada bir diyalog görüþmeleri mevcut , dýþ politikada adýmlar atýlýyor koltuk için , ayný koltuk için iç siyasettede adým atmalý bunun yolu þuanda onun önündeki tek engel EKONOMÝ bunuda iþin ehli ve piyasayý çevreyi bilen biri ile yapabilirler.
Geçen haberler çýktý s400 ukraynaya verirseniz size 50 milyar dolar kredi verelim , f16-f35 dahil edelim diye ABD tarafýndan birþeyler görüþülüyor , ayný zamanda enerji ve petrol üzerinden yeni yollar ve yeni alternatifler yaratýlmak isteniyor.Bu pastadan pay almak istiyorsak doðru kiþilerle oyunun içinde olmalý .
bende öyle düþünüyorum, mutlaka birþeyler yapýlmalý yoksa bu haliyle cb seçimi kesinlikle kazanýlamaz. seçim sistemi ile meclis çoðunluðunu ele geçirebilirler ama cb kaybedilir. Bu kadar yetkili bir cb sistemi muhalefete geçmemeli onlarýn görüþüne göre.
Bu yolda birçok þey deðiþebilir.
Bakalým göreceðiz.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri