*trt080328t15 tanýmlý tahvil ihalesinde minimum fiyat 99,650 tl
*trt080328t15 tanýmlý tahvil ihalesinde ortalama fiyat 99,735 tl
*trt080328t15 tanýmlý tahvil ihalesinde minimum fiyat 99,650 tl
*trt080328t15 tanýmlý tahvil ihalesinde ortalama fiyat 99,735 tl
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*çavuþoðlu: (abd'nin afrin açýklamasý) terör örgütü abd'yi tehdit ediyor-ntv
*çavuþoðlu: (abd) terör örgütünün peþine kapýlmýþsýnýz, arkasýndan gidiyorsunuz-ntv
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*çavuþoðlu: Afrin'le ilgili kara propoganda yapýlýyor biz bunlara müsaaede etmeyiz
*çavuþoðlu: Ypg/pkk münbiç'ten çýkacaktý ve bu çýkýþa abd ve biz nezaret edecektik ama bu olmadý
*çavuþoðlu: Biz bu haritayý uygulamaya koyarsak her þey bizim nezaretimizde olacak
*çavuþoðlu: Zor þartlarda bile diyalogu devam ettirmek görevimiz, yeni atanacak abd dýþiþleri bakanýyla göreve baþladýktan sonra görüþürüz
*erdoðan: 2018 yýlý sonunda doðal gazýn ulaþmadýðý hiçbir ilimiz kalmayacak
*erdoðan: Tanap'ýn bu yýl faaliyete geçmesini planlýyoruz
*ERDOÐAN: BU HATTIN DEVAMI OLAN TAP'IN DA 2020 YILINDA DEVREYE GÝRMESÝNÝ BEKLÝYORUZ
*ERDOÐAN: TÜRKAKIM'DA ÝLK HATTIN KIYILARIMIZA BU SENE ULAÞMASINI, 2019 SONUNDA DA ÝLK GAZI ALMAYI ÜMÝT EDÝYORUz
*erdoðan: Akkuyu nükleer santralinin inþaatýna bu yýl baþlýyoruz, temelini çok yakýnda putin ile beraber atmayý planlýyoruz
*erdoðan: Kendisiyle dün bu konuyu telefonda görüþme fýrsatým oldu
*erdoðan: 3. Nükleer santral için hazýrlýklarýmýzý yürütüyoruz
*erdoðan: Gemimiz ilk sondajýný gerçekleþtirmek üzere yakýnda akdeniz'e doðru yola çýkýyor
Yer Ýmleri