*tüik: Ithalat miktar endeksi nisan'da yıllık %7,2 (önceki %4,6)
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış ihracat miktar endeksi nisan'da aylık -%2,5 (önceki %3,8)
*tüik: Ithalat miktar endeksi nisan'da yıllık %7,2 (önceki %4,6)
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış ihracat miktar endeksi nisan'da aylık -%2,5 (önceki %3,8)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tüik: Takvim etkisinden arındırılmış ihracat miktar endeksi nisan'da yıllık %0,2 (önceki -%0,1)
*tüik: Mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış ithalat miktar endeksi nisan'da aylık -%0,6 (önceki %0,5)
*tüik: Takvim etkisinden arındırılmış ithalat miktar endeksi nisan'da yıllık %7,1 (önceki %6,7)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*shfe'de bakır stokları 16.224 ton azaldı
*shfe'de alüminyum stokları 5.883 ton azaldı
*shfe'de çinko stokları 10.763 ton arttı
*shfe'de kurşun stokları 783 ton azaldı
*shfe'de nikel stokları 581 ton azaldı
*shfe'de kalay stokları 656 ton arttı
*tayland'da 1 haziran'da döviz rezervi 212,1 milyar dolar (25 mayıs'ta 212,5 milyar dolar)
*almanya maliye bakanı: Macron'un şimdi avrupa'yı ileriye götürmeliyiz düşüncesi doğru, bu avrupa'nın egemenliğini sağlamakla ilgili
*almanya maliye bakanı: Italya'nın sorunları italya'nın kendisi tarafından çözülmeli
*almanya maliye bakanı: Hükümet, avrupa'da "trasfer birliği" olmamasını sağlayacak ama avrupa'da dayanışma gerekli
*tayvan'da mayıs'ta ihracat yıllık %14,2 (beklenti %12,0)
*tayvan'da mayıs'ta ithalat yıllık %12,0 (beklenti %6,2)
*merkez bankası tl depo karşılığı döviz depo ihalesinde teklif tutarı 1 milyar 950 milyon dolar
*merkez bankası tl depo karşılığı döviz depo ihalesinde gerçekleşen tutar 1 milyar 500 milyon 5 bin dolar
Yer İmleri