Ne yani þimdi o tahvilleri futursuzca saldýn piyasayada bunun neticesindede ederi düþtü ve bu da þuna yansidi ---> amerikan emekli maaþlarý da görece azaldý diyek
Naa***aklar emekliler baþ verip isyanmi etcekler
Sanki biz burda kýcý kýrýk bi Romanyali cingenenin bindiði bi tenekeden arabaya 2 yada 3 kat para oduyunce kýyamet mi kopartiyoz
Hoþ is ciddiye biniyor bak Trump önce 50 kaat dediydi Çin azcýk itiraz edip rol kesince bunu 100 kaada çýkardý hemen ses kesildi kesilmese 200 kaat
Baylar bayanlar kaydiraktan kayanlar
Karl Marx pek beðendiðim bi elemanter olmasada der ki ne der
Kapitalizm son deminde
Mal bol gani para yok
Paraya ihtiyacý olan ucuzlatir gene alýcý yok
Der miskin iktisatci
Þimdi bi merhum Erbakan vardý zeki biriydi Ha bire kapital duzen deyip duruyodu belki durumu ayiktiydi ama o da olmuycak hareketler yaptý netice , Azilname . in English one way out
Önümüzdeki dönem bu phrase çok duyulcak gençler alýþmaya bakýn. Gene gecmislerden Meþhur bi zat gibi. Alýþamadim felan dimeyin :-)
Yani bikaç cephe kazanmýþ olmak demek savaþý kazanmak demek deðil
Hattakine Vietnam war da Vietnam inanirmisun da uþagum tüm Cepheleri kaybetmiþti ama savaþýn kazanan tarafý oldu
Nasý mi oldu ben ne bilim la
Bilen beymiyim
Neyse savaþlarýn trigger i her daim ekonomik gidisatlardir
Mesela ben liseye giderkene atari salonlarý vardý
Levent lavugu beni tam yenerkene bunun koluna asýlýp faul yapardým kazanamasin diye. Ha lise ha sonrasý öncesi. Her savaþ acýtýr . Yani o beni yenerdi ama kolu incinende o olurdu. E ben cekistiriyom yandan da.
Neyse Velhasýl i
Bu günümüz makro ekonomist leri is i kotaramadilar
Evvelki mesajlara açýklýk getirme maksatlý yazildi

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri