*ab komisyonu, "italya, hýrvatistan ve güney kýbrýs aþýrý ekonomik dengesizlikler yaþýyor"
*ab komisyonu, "ab ülkeleri cari büyümeyi ekonomilerinin temellerini güçlendirmeye kullanmalýlar"
*ab komisyonu, "italya, hýrvatistan ve güney kýbrýs aþýrý ekonomik dengesizlikler yaþýyor"
*ab komisyonu, "ab ülkeleri cari büyümeyi ekonomilerinin temellerini güçlendirmeye kullanmalýlar"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*yýldýrým: Kýbrýs adasýnýn etrafýndaki her türlü doðal zenginlikler adada yaþayan bütün halkýn ortak varlýðýdýr
*yýldýrým: Buralarda tek taraflý giriþilen faaliyetler bizim tarafýmýzdan asla hoþ karþýlanmaz
*yýldýrým: Kýþkýrtýca faaliyetler karþýlýðýný uygun þekilde görecektir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*polonya merkez bankasý, faiz oranýný deðiþtirmedi, %1,50 (beklenti %1,50)
*dtö sözcüsü, "birçok dtö üyesinin abd'nin gümrük tarifesi planý konusunda ticari ve sistemsel endiþeleri var"
*dtö sözcüsü, "birçok dtö üyesi kýsasa kýsas ticaret eylemlerinden korktuklarýný ifade ettiler"
*dtö sözcüsü, "abd'nin gümrük tarifesi planlarý konusunda konuþan dtö üyeleri arasýnda ab, türkiye, rusya, güney kore, kanada, japonya, meksika, hindistan ve brezilya var"
ABD Enerji Bakanlýðý'na baðlý Enerji Bilgi Ýdaresi, ABD'nin doðal
gaz üretiminin 2018 yýlýnda 8,1 milyar feet küp/gün artýþ göstermesini
beklediðini bildirdi. Bu, yýllýk ortalama üretimde artýþ rekoru olacak.
2017 yýlýnda 73,6 milyar feet küp olan üretim, 2018'de 81,7 milyar
feet küp/gün olacak.
ABD Enerji Bakanlýðý'na baðlý Enerji Bilgi Ýdaresi, Þubat ayýnda
Ocak ayýna göre 230 bin varil/gün artan günlük ortalama petrol üretiminin
10,3 milyon varil/gün olduðunu bildirdi.
2017 yýlýnda 9,3 milyon varil/gün olarak gerçekleþen ortalama
üretimin 2018'de 10,7 milyon varil/güne çýkacaðýný tahmin eden EIA,
bunun rekor olacaðýna iþaret etti.
EIA, 2019 yýlýnda ise günlük ortalama üretimin 11,3 milyon varile
yükseleceðini tahmin ediyor.
*ab, brezilya ve çin'in aralarýnda olduðu dtö üyeleri abd'nin gümrük tarifeleri için "ulusal güvenlik" bahanesinden endiþe duydularýný ifade ettiler- yetkili
Yer Ýmleri