Yazmýþ olmak için yazalým.Hep buradayýz. Arkamýza yaslandýk seyrediyoruz. Tahtada ne dümenler dönüyor diye![]()
Yazmýþ olmak için yazalým.Hep buradayýz. Arkamýza yaslandýk seyrediyoruz. Tahtada ne dümenler dönüyor diye![]()
4 gemi var ama hiç kar edemiyorlar. Kaç yýldýr gsdho ya bir katký yapmayan þirket. 4 -5 gemiyle pek hacim yakalanamaz. büyük gemi filosu olan birilerine satýlýr be birleþme olursa faliyet potansiyeli yakalar ancak
O kadar süre bu malý taþýmak büyük sabýr. Aslýnda gsdho her bakýmdan daha iyi ve özsermayeye göre hissesi fiyatýnda çok daha cazip. gsdde finans olarak pek iyi olmazsada daha sýð olduðu için volite yüksek olabiliyor. Bir spek toplarsa gsdde ye kolay hareket verir elbette. Tabi patronlar karþý hamle yapmazsa.
Aslýnda gsdho tercihim ama buda gsdho nun iþtlraki olduðu için takip ediyorum. Þuan gsdho ya da yük olan bir yapýda. Borçlarý eritip önemli oranda karlýlýk vermedikçe reel olarak yükselmesini beklemek zor.
Görüþlerinize genel olarak katýlýyorum. Þirketin mali durumu iyi görünmüyor, iki þirket karþýlaþtýrýldýðýnda GSD Holding çok daha iyi durumda. Ben ise 2011 yýlýnda almýþ bulundum, (aslýnda çok eskiden beri alýp sattýðým bir hisseydi) 2011 de ise 7 seans daha açýlýþta taban olunca satamadým, sonra kaldý. Tek hisseye yatýrým yapmadýðým için sorun olmuyor, bir 6-10 yýl daha beklerim. Hele ki acemi biri spekin/patronun kaðýdýný aldýysa, mecbur bekleyeceðiz yýllarca
KESÝNLÝKLE YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Borsaya Giriþ:1989 Çýkýþ:Çýkamadý...
GSDDE Konsolide 2017/3 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -5.981.000
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri