Geçen hafta o kadar hisseyi toplamalarý sonrasý cuma kapanýþ 3. 88 tavandý. Bugün de açýlýþta 4.26 yine tavan.
Geçen hafta o kadar hisseyi toplamalarý sonrasý cuma kapanýþ 3. 88 tavandý. Bugün de açýlýþta 4.26 yine tavan.
Bu kaðýdýn 10 lira üzerini göreceðini düþünerek 3,58 tavandan alýp patron satýþý sonrasý dökülmüþtüm. Bugün 4,26 kapatmýþ. Vaybe. Nasipsizliðimizi yenemedik gitti. YTD
arkadaþlar dün genel kurul yapýlmýþ,
Genel Kurul Yapýldý mý?
Evet
Genel Kurul Sonuçlarý
Þirketimiz'in, 14 Mayýs 2020 tarihinde yapýlan 2019 faaliyet dönemi Olaðan Genel Kurul Toplantýsýnda alýnan kararlarýn özeti aþaðýda belirtilmiþ olup Genel Kurulu'na iliþkin toplantý tutanaðý, hazýr bulunanlar listesi, oylama sonuçlarý ve kar daðýtým tablosu pdf olarak ekte sunulmuþtur.
1. Þirket Yönetim Kurulu'nca hazýrlanan 2019 yýlýna ait yýllýk faaliyet raporu, Þirket'in baðýmsýz denetçisince hazýrlanan 2019 yýlýna ait baðýmsýz denetim rapor ve Þirket'in 2019 yýlýna ait mali tablolarý onaylanmýþtýr.
2. Yönetim Kurulu Üyeleri 2019 yýlý faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmiþtir.
3. Yönetim Kurulu'nun, karýn daðýtýlmamasý önerisi kabul edilmiþ olup bunun nedenleri ile daðýtýlmayan karýn kullaným þekline iliþkin pay sahiplerine bilgi sunulmuþtur.
4. Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyelerinin her birinin ücretinin aylýk net 7.500,00 TL ve diðer Yönetim Kurulu Üyelerinin her birinin ücretinin aylýk net 3.750,00 TL olmasý kararlaþtýrýlmýþtýr.
5. Þirket'in 2020 yýlý için baðýmsýz denetimini yapmak üzere Yönetim Kurulu tarafýndan Baðýmsýz Denetim Kuruluþu olarak seçilen KPMG Baðýmsýz Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müþavirlik A.Þ.baðýmsýz denetim kuruluþu olarak onaylanmýþtýr.
6. Þirket'in 2019 yýlý içerisinde yaptýðý baðýþlar hakkýnda pay sahiplerine bilgi sunulmuþ ve Þirket'çe bir hesap döneminde yapýlabilecek baðýþ sýnýrýnýn 125.000,00 TL olarak kabulüne karar verilmiþtir.
7. Þirket'in 2020 ve izleyen yýllara iliþkin kar daðýtým politikasýnýn kabulüne oybirliði ile karar verilmiþtir.
8. Þirket Ana Sözleþmesinin Kayýtlý Sermaye Baþlýklý 6. Maddesinin deðiþtirilmesine iliþkin tadil metninin aynen kabulüne karar verilmiþtir.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Kar Payý Daðýtým
Görüþüldü
Kayýtlý Sermaye Tavaný
Kabul edildi
Genel Kurul Kararlarý Tescili
Genel Kurul Kararlarý Tescil Edildi mi?
Evet
Tescil Tarihi
01.06.2020
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1
gsdde ogk 2019 yýlý tutanak 140520.pdf - Tutanak
EK: 2
gsdde ogk 2019 yýlý hazýr bulunanlar listesi 140520.pdf - Hazýr Bulunanlar Listesi
EK: 3
gsdde ogk 2019 toplantý sonuçlarý 140520.pdf - Diðer Genel Kurul Sonuç Dokümaný.
Underground, sence bu yükseliþin sebebi nedir kalýcýmý yoksa farklý birþeymi.
Açýlýþta 5.00 gördü.Birinci dakikada seans durdurma geldi,4.75 görünce. Enteresan iþler oluyor.
Yer Ýmleri