bas bas paralarý leyla ya
bas bas paralarý leyla ya
27 Mart teþvik programýnda yer alýrsa, syn. Poem'in iþaret ettiði 8.40 hacýmli bir þekilde geçilebilir.
ytd.
KORDSA CEO'su Ali ÇALIÞKAN
Hisse fiyatýnýn düþük kalmasýnýn sebebi olarak, yabancý yatýrýmcýlar açýsýndan bakýldýðýnda ülkenin içinde bulunduðu durumdan kaynaklý olumsuz etkiyi belirtmiþ. Ýþin doðrusu son 1 yýlda yabancý oranýnýn %53'ten %42'ye gelmesi konusunu açýklamaya çalýþmýþ. Ancak bu durum diðer þirketler için de geçerli hissiyatý uyandýrdý bende. Mesela AKSA Akrilik ayný dönemde yabancý oranýný korumuþ hatta 1 puan artýrmýþ bile.
KORDSA CEO'su Ali ÇALIÞKAN'ýn açýklamalarý;
https://www.youtube.com/watch?v=LHsjF_QyPkQ
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Bu hissenin en büyük kusuru Sabancý'ya ait olmasý...ben 9aydir tutuyorum yüzde 11 eksideyim ...tabi malesef tam trendi yukarý diye atlayýp stop yapmadan sahip çýkmanýn cezasý...yüzde 11 ana para birde zaman faktörünü koyarsak minimum yüzde 20 zarar ...daha 10lira olacak ta biz maliyeti çýkaralým....yani ölme eþeðim yaz gelsin
Lenovo A7020a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Sn metyusanus bu hissede 4 ncü temettümu alýcam. Hisse 9 kusuru gördü, sizin bahsettiðiniz seviyelerden de asagidan da alým yaptým. Hisse çýkmýyor doðru gördüðü seviyeyi 1 yýldýr göremedi. Aramýzdaki fark ne sizce? Gördüðü rakamýn altindayiz ayný zaman kaybý üstten alinmisligin zararý sadece fark maliyetse iþte bekliyoruz yine. Temettüyu bekliyorum maliyetim verdiði miktar kadar yine düþecek. Onunla avutuyorum kendimi, maliyetimin çok düþük olmasý geçen sene bana para kazandýrdýðý anlamýný vermiyor maalesef. Saygýlar. Ytd.
Yer Ýmleri