Patinaja devam !
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patinaja devam !
Suan öyle görünüyor. Temettüye az bir zamanda kaldý. Temettu sonrasi gidiþat bu sefer nasýl olucak, merakla bekliyorum. Ben birikim yapýyorum. Fiyatla pek isim yok sonuçta satmadikdan sonra cebe giren biþey yok. Yükselir düþer artar çoðalýr yaþadým bu süreçleri bu kadar zaman. Birkaç þirket var böyle ama iþte sabancý grubu böyle napalým. Ytd.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ayrýca bu rakamlara göre bir önceki Sene enflasyonda bu kadar deðildi. Bu enflasyona göre çok iyi olurmu bilmem bu veriler. Bu sene çorba kaynatsin yeter. 2.5 yýlda 2.2 misli artmis bence iyi bir artýþ. Tabi yukaridan aldiklarim hala yukarda bekliyor, aþaðýdakiler aþaðýda. Hayýrlýsý. Ytd.
yok ben her ay düzenli alýma devam ediyorum. bir miktar nakiti de bekletiyorum. þirketi yazdýkça pek bir þey deðiþmiyor zaten. tahtayý yöneten istediði gibi yönetiyor. baþarýlý da yönetiyor.
Þirketin temettü politikasý ve yabancý yatýrýmcý oraný bu fiyatlarda tutulmasý gerektiðini hissettiriyor. o yüzden geleceðe dönük çok sýradýþý bir þey olmadýkça yazmýyorum. negatif deðilim halen þirketin %100 ünü alma isteðim devam ediyor. sabancýlar býrakýp gidebilir![]()
Kasim ayinda yuklu alim yaptim. Hisse biraz yukselse hareket gelse keyifli olacak. Hep ayni bolge sýkýcý oluyor.
Kordsa Teknik (KORDS, Sýnýrlý Pozitif): Þirket 2018 yýlýna iliþkin geleceðe yönelik deðerlendirmelerde bulunmuþtur. Buna göre satýþlarda %15-25; FAVÖK'te de %15-25 aralýðýnda büyüme beklenmeketedir.
Bu büyüme beklentilerinin içerisinde Amerika'da ileri kompozit sektöründe faaliyet gösteren Fabric Development Inc. ve Textile Products Inc'in satýnalma etkisi, satýnalma sürecinin devam etmesi nedeniyle kapsam dýþýnda býrakýlmýþtýr.
Ziraat Yatýrým
Yer Ýmleri