AORT: 9,2650TL
Seans Kapanýþý: 8,28
KO Kapanýþý :8.26
Günlük takas aþaðýdaki gibi.
![]()
AORT: 9,2650TL
Seans Kapanýþý: 8,28
KO Kapanýþý :8.26
Günlük takas aþaðýdaki gibi.
![]()
Bugünkü TL'nin %3'lük deðer kazanýmýna karþýlýk çok saðlam durmuþ ve yeni kapanýþ zirvesi ile haftayý tamamlamýþ. Dolar bazlý da 50 günlük ortalamanýn üzerine yerleþtik. Bu durumu kýsa zamanda 2,5$ seviyelerine hareket etmek istiyor olarak yorumluyorum. TL'nin deðer kaybýnda fiyat daha hýzlý yukarýya gidecektir.
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Üstadým elinize saðlýk.
Naçizane ricam ve tavsiyem, baktýðýnýz, yorumladýðýnýz grafiðin vadesini de yazarsanýz;
Farklý vade algýsýna sahip insanlarýn bulunduðu ortamda, herkes kendi çýkarýmýný daha kolay yapar.
Veya ayný vade grafikte sözü edilenleri gözden geçirerek, öðrenme-geliþme þansýmýz olur.
Ellerinize saðlýk yeniden. Teþekkürler.
Çok kafa ütüledim bugün, "NU, NU!" diyerek ama...
Bir önceki zirve sonrasý düþüþte de, önce 60 dk. lýk grafikte gösterge uyumsuzluðu oluþmuþtu.
Ayrýca yaklaþýk 10 aylýk süreçte oluþan zirveleri(1-2-3 numaralý) bir araya getirince bugün 9.3X seviyelerinde bir direnç oluþtuðu görülüyor.
Bu direnç, yaklaþýk 1,5 günde 1 kuruþ artýþ eðiliminde.
Þahsi fikrim;
Bu direnç aþýlamazsa, kýsa vadede iyi ihtimalle yatay bir hareket veya bir düzeltme beklenebilir.
Aksi durumda Fibo Ýmpulse seviyeleri(mavi) 9,38-9,78-11,07-11,87-12,36... Þeklinde.
60 dk grafikte sözünü ettiðim yapý aþaðýda.
kords60.jpg
Sn Asap ütülemek nedir. Forum hareketlendi. Tekniði canlý canlý izleme þansý oldu.
Yok ben bir kaç kiþi hariç pek bilmiyorum aslýnda garip geliyordu. Herkes çiziyor bir kaç tanesi tutunca bildim oluyor. Ýlk defa böyle bir ciddi dialogum oldu sizin gibi biriyle çünkü atýþlar nokta yorumlar yerinde ve karmasiklik olmadan. Uzun vadeli baksamda alým yerleri önemli sanýrým. Çünkü çok saçma alýmlar yaptým bilmeden. Teþekkürler bilgiler için.
Yer Ýmleri