3_4 aya temettu bedelsiz veya her ikiside bir beklentim var
Þu helikopter konusu..
Bir helikopter için gereken pal sayýsý belli..kaç helikopter ne zaman olacak?.. diyelim ki 100 helikopter..Bu konudan ne kadar ciro ve kar yaratýlacak..Görünen konu baþlýðý havalý..![]()
Kompozit kulvarý önündeki sonsuz denizde bir damla..
Benim için bu konunun önemi;
i-) Bu süreç sýrasýnda ortaya çýkacak know how..Ve bu know how'un; geleceðin havacýlýk sektöründe düþüncelerimizin çok ötesinde geniþlikteki bir pazarýn içinde bulacaðý yer..
ii-)Kordsa' nýn, savunma sektörünün içinde kendine açaçaðý alanýn geniþlemesi ile devletten alacaðý desteklerin büyümesi beklentisi..
Bu gün pal olur, yarýn baþka muharebe unsurlarýnýn hafif ve saðlam olmasý gereken parçalarý olur..
CMC seramik matrix kompozitler mesela..
Orta yakýn gelecekte batarya teknolojisinin geliþmesi ile birlikte, ulaþým araçlarý, ulaþým araçlarýnýn tasarýmlarý ve sahiplik biçimleri çok dramatik deðiþimlere uðrayacaklar..Drone taþýmacýlýðý dediðin an bu "Kompozit materyal" demek ..
Ve böyle bir dünya;
Ýkinci Kordsa hedefinin epey güdük bir aný olarak kalacaðý bir kordsa geçmiþi üretirse, o günler geldiðinde kendi adýma buna þaþýrmýþ olmayacaðým![]()
Son düzenleme : flamenco72; 21-01-2020 saat: 20:25.
Sevgili Flamenco, eger ulasim araclari degisime ugrarsa, onlarda da tekerlek olmaz mi? Direkt tekerleksiz mi yapacaklar? Ve drone tasimaciligi herkes icin riskli degil mi? Kaza yaparsa hayatta kalma sansi cok dusuk. Bireylere emsnet edilemez. Hele bizim gibi ulkelerde. Sistem yazilimlara bagli olacaktir sanirim. Guvenlik sebebiyle her guzergah da kullanilamaz.. Beni ilgilendiren kismi lastik, tekerlek Brisa kismi.. Ha bir de Kords'un ana faaliyet konusunun lastik guclendirme olmasi..
...
Hocam þimdinin dronelarýný 1780 lerde yapýlan ilk otomobil gibi görüyorum..Yalnýz bu sefer evrim çok daha hýzlý olacak..
Twitter'dan yazýþtýðým bir iþ adamý ABD 300 milyon dolarlýk süper kapasitör yatýrýmý içinde.. söylediðine göre çok kýsa sürede binlerce kilometre menzil üretecek bataryalar söz konusu..Böyle bir dünyada bireysel hava ulaþýmýnýn þekli þemali çok deðiþecek kanýmca...
Hatta kanýmca böyle geleceðe hazýrlýk yapmayý ihmal eden havayolu þirketlerini de zor günler bekliyor olacak..
Düþünelim..
I pad uygulamasýnda saadece Bodrum'daki yazlýðýmýn terasýna dokunacaðým..Ýstanbuldaki evimin bahçesinde bineceðim drone, merkezi yönetimin ve regulasyonlarýn hazýrladýðý yazýlým sýnýrlarý içinde rota oluþturacak, uygun hava koridoru seçip 3 saat içinde beni evimin damýna býrakacak..
ne oldu PEGASUS iç hatlar.. ve sipariþi verilip parasý ödenmiþ ve alýnmýþ yeni uçaklar..Evden Sabiha Gökþene 1 saat, alanda 2 saat, Bodrum alan 1 saat uçuþ, oradan eve 1,30 saat 5 buçuk saat bir de siniri stresi
Tabi þimdi kulaða uçuk geliyor...biliyorum ama..yine insanýn aklýna geliyor iþte
Lastik iþi sönümlenir demiyorum..Ama Kompozit kulvarý Geleceðin kordsa kompozisyonunda beklediðimizden daha büyük bir aðýrlýða ulaþabilir diyorum..
Cok uzun vadeciysen borsada alinip tasinabilecek az sayidaki hisseden biri hersene temettu veya bedelsiz surekli kar eden bir firma
Yer Ýmleri