Þirket için temel görünüm deðiþmedi.
Kýsa vadeli düþüþ trendinde yer alan hissede 12.50 seviyeleri ilk ana destek noktamýz.
Dünya büyümesindeki aþaðý yönlü hareket, ekonomilerin duraðanlaþmasý ve dünya ticaret hýzýnýn yavaþlamasý KORDSA için 2020 senesi özelinde ciddi risk teþkil etmektedir. Tüm Endeks için de risk teþkil eden bu dönem içerisinde yaþanabilecek düþüþlerin uzun vadeli düþünen yatýrýmcýlar için alým fýrsatý olduðunu düþünüyorum. Büyüme politikasý belirli, adým adým savunma sanayiine girmekte olan ve bu büyüme adýmlarýný geniþ atan firmanýn, geleceðin teknolojisini ürettiði ve bacasýnýn tüttüðünü de göz önüne aldýðýmýzda diyebileceðimiz tek þey var====>>>>>>>
FORM GEÇÝCÝDÝR AMA KLAS KALICI
Ayrýca, son dönem ki satýn alma kaynaklý, firmanýn nakit yaratma kapasitesinde düþüþ gözlemlenmekte, dünyadaki daralmaya baðlý risk teþkil etse de, FormGeçiciKlasKalýcý diyorum ve düþüþleri alým fýrsatý olarak görüyorum.
Sanýrým bir çok faktör var ama bir diðer faktör de havacýlýk sektörünün büyümesi bu yýl için hayal oldu ve aksine küçülme ihtimali de yüksek.
10 lira gibi veya daha asagilara gelirse uzun vade ek alim yaparim bunun heryil verdigi temettu veya bedelsiz yeter..yatirim tavsiyesi degildir
Koronavirüs bunlarýn fabrikada mý çýktý acaba? Soluksuz düþüyoruz.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Avrupa endeksleri desteklere gelmiþ gibi..baxýlarýnýn%5-10 u kalmýþ.. Bizim endeksteki baxý hisseler fýrsay bilip tekniði çalýþtýrýyor hatta hýzlandýrýyor
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri