Yarin sunum var
GM 8 d cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yarin sunum var
GM 8 d cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Dünya'nýn en basit ve kýsa teknik analizini yapayým. Aþaðýda 10, yukarýda 10.78. Yukarýyý kýrarsa ve endeks de gitmeye niyetlenirse 11.50'ye doðru gidebilir. Aþaðýyý kýrarsa ki þu pozisyonda ancak endekse satýþ gelirse orayý kýrar, o zaman xu100 götür beni gittiðin yere.
Elf gözlerim saatlik grafikte çok pozitif bir tablo görüyor. Bulutlarýn üzerindeyiz.
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Hisse çýkmasýn diye kademelere devamlý set çekiyorlar.
Merhabalar,
Uzun zamandýr KORDS yatýrýmcýsýydým. Nakit ihtiyacýmdan dolayý 14'ten ayrýlmýþtým bir iki ay önce. Þimdi geri dönmeye karar verdim.
USD grafiðe bakýnca iyi fýrsat gözüküyo uzun vadede. Bu arada tekrar 1.20-1.30'lara gelir mi gelir. Ama yukarýda %100'e yakýn marj varken aþaðýdaki %20'yi bekleyemem.Ýlk parça alýmlarýmý yaptým diðerlerini %10'ar aþaðýdan veya yukarýdan alacaðým.
Þu tabloyu da iliþtireyim. Satýþ,FK ve kar marjýna göre 2023 fiyat tahminlerini gösteriyor. Tablo'nun orjinali Twitter'daki @MustafaDenz Bey'e ait ben sadece 2019 finansal sonuçlarý ekledim. Þirketin ortalama satýþ büyümesi %24, net kar marjý da %5.8 (son 6 yýl ortalama) Þirket ortalama 9FK ile fiyatlanýyor son 6 senedir (minimum 6.3 FK 2018 krizinde)
Burada akýlma benim ilk 2018 gibi bi kriz(global olmayan) olursa faiz artýp FK düþerse nolacak diye soru geldi. O zaman da þirketin satýþlarý YP bazlý olduðu için satýþ büyümesi artýyor. (Ör: 2018 satýþ büyümesi %58) O þekilde bi nebze telafi edebiliyor hedef fiyatý.
Yeni katýlan arkadaþlar hosgeldiniz
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri