Öve öve bitiremediðiniz çöp hisseniz yerin dibini boyluyýr. Yine endeks üzeri performans
Öve öve bitiremediðiniz çöp hisseniz yerin dibini boyluyýr. Yine endeks üzeri performans
11.7 yükselen kanal desteðini de kýracak bu gidiþle bunu hisse diye borsaya alanýn
Endeks biraz tepki verdi bu hala tepki boyunca aþaðý
Elimde yok ama merak eden arkadaþlar için endekse göre negatif ayrýþmanýn sebebinin https://www.bloomberght.com/cin-abd-...ayacak-2267245 bu haber olabileceðini düþünüyorum. Kordsa uzun vade için çok güzel þirkettir ama Covid-19 salgýný þirketi her açýdan kötü etkiliyor ve bu ortama yüksek borçlulukla yakalandý. Herkese bol kazançlar dilerim.
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Herhangi bir rakam telaffuz etmek istemem. Ve spesifik bir rakam vermedim. Bunu hiç vurgulamadým. Benim aklýmdakiler çok farklý. Devletin politikasý zaten net. Yüksek kuru seviyorlar. Þu an zaten 8 civarýndayýz. Ve 10 yýl sonra bu türde bir oransal artýþla nerede olacaðýmýz düþüncesini size býrakýyorum. Yorum yapmak istemem.
Ama ne olursa olsun (30 veya 300), Kordsa doðal hedge mekanizmasý sayesinde kendisini koruyacaktýr inancýndayým.
...
Böyle hisse yerin dibine batsýn. Mezarda köþe dönme hayali kuran kýrk sen sonrasýna hedef veren sözde uzun vadeci tayfa her gün yazýyor. Uzun vadeci ayda bir bakar fiyata
Kardeþ bu hisse sana göre deðil niye strese giriyorsun
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnsan paranýn sahtesini yapar, para da insanýn...yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðil dostça muhabbettir doðrularý olduðu gibi yanlýþlarýda elbet vardýr...
Zevk mi alýyorsunuz hisse yüzde 10-15 düþmesinden kýsa sürede
Yer Ýmleri