Ýyi bir analiz yokmu???
SM-T700 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selam.. analiz bu hissede uykuda. Bekliyoruz uyanmasini.
SM-A510F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Human þirketin kapasite arttýrmasýni, þirket alýmýný, gapini ve tekniðini nasýl yorumlarsin uzun zamandýr görünmüyorsun? Yatýrým tavsiyesi olmadan..
dostum merhaba, iþler yoðun olunca sadece okuyabiliyorum...Þirketin satýn almalarý muhteþem bir olay..ama sadece uzun vade yatýrým yapanlar için... zira bu alýmlar temettüden yemek anlamýna gelir..Ama kredi çekerek alým yapýyorlarsa da buda hoþ bir durum olmaz.Fakat uzun vade yatýrýmlar için mükemmel bir kaðýt haline geliyor..Bunun birkaç nedeni var.
1- Þirket abd de iþ yapan firmalarý aldý.yani bu bu pazarda büyüyeceði anlamýna geliyor.yýllýk Faaliyet raporunda bu durumu yakýndan izlemek gerekecek.
2-Þirket türkiye deki kur durumundan dolayý kesinlikle daha fazla kazanç saðlayacaktýr.Ayrýca dünya genelinde büyümeyi hedeflemesi yatýrým yaptýðý sektör açýsýndan çok büyülyük bir potansiyel oluþturuyor.
3-KORDS a daha büyük bir global þirket olma yolu.nda ileriliyor.Bunu yaparkende ürün gamýný geliþtirmeyi hedefliyor. ARGE ye yatýrýmý devam ettirerek bunu saðlama amacýnda.Bu tür þirketler çok azdýr..Ýlerisi çok parlak.
Eksi tarafý ise sabancý kaðýdý olmasý..Sabancý bence yatýrýmcýsýna deðer vermeyen bir anlayýþa sahip.Tabi bu benim görüþüm.Bu þirket koç yada oyak ýn elinde olsaydý çok daha iyi olurdu.
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
.tekniðine gelince bence 7,32 nin üzerinde kapanýþ yapmalý yoksa aþaðýda 6,88 e doðru geri çekilme yaþayabilir. eðer olurda 7.32 nin üzerinde kapanýþ yaparsa 7,77 e doðru yol alabileceði kanaatindeyim.RSI 50 nin altýna inmemeli... yatýrým tavsiyesi deðildir..
sadece kiþisel görüþlerim.syg.
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Alakasýz gibi görünebilir ve fakat uzunca süredir gerek sosyal medyada gerekse baþkaca yorum ve yazýþmalarýmda,
"Türkiye'de sürücüsüz otomobil yarýþlarý organizyonlarý yapýlmasýný" sürekli önerdim...
Daha sonralarý bu konu realize olmaya baþladý..Keþke ilk organizasyon Türkiye'de olsaydý..Neyse..
http://www.mirror.co.uk/sport/formul...racing-7665094
Ancak bu konuyu önemsiyorum..
Sebep;
Bu konu; bu tür organizasyonlara ev sahipliði yapan ülkelerdeki AR-GE çalýþmalarýna motivasyon olmakla kalmayacak, geleceðin robot otomobiller dünyasýna yeni sistemler, yeni tasarýmlar yeni kompozit bileþikler, yeni yazýlýmlar, iþletim sistemleri, vesaire gibi pek çok konu baþlýðýnda buluþlar ve patentler üretilmesine sebep olacaktýr...
Bunun yan baþlýðý da 3 boyutlu baský teknolojileri ve bununla uyumlu bileþikler ve üretim prosesleri olsa gerek..
Düþünüyorum da niçin buna Sabancý gurubu ön ayak olmasýn...
Bu yarýþlara hazýrlýk;
Ýcatlarýn temelinde yatan sahadaki ihtiyaçlara dair türlü türlü kulvarlar açar..
Otomotivde Çok basit bir icat bile; tekstilin selpaðý denen lycra gibi sýradýþý gelirler yaratabilir..
Neyse kusura bakmayýnýz..hava soðuk evde kapalý kaldýðým için vakit bir türlü geçmek bilmediKompozit mükemmelliyetçlik merkezimizle, Atatürk Otosanayi arasýnda iþbiriliði sinerjik olabilir bak
Ana sýcak olarak, Ortaya bi tane roborace car lütfen..
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=LSS5Ei2da4A
KOMPOZIT-2017 - Elif Erdoðan – KORDSA TR ....Hangi þirkete yatýrým yapýyoruz tanýtým filmi izleyiniz...
Yer Ýmleri