Originally Posted by
spenc
Sn human hammadde yani petrolün yükseliþini kulaniyorlar ya da karý gerçekten çok etkiliyor. Daha önce söylediðin 690 a geldiðinde bir süre bekledim 680 aþaðýsýnda 670 é kadar alýþ girmiþtim. Dediklerin oluyor ve Þirket bir gram paylaþým yapmiyor. Faaliyet karýný arttýrdý yinede %36 düþtü. Daha önceki yýlda %41 yaþadým o düþüþu 779 dan 551 e sert yapmisti, artýk umut temettü oldu, en azýndan düþtüðünün 4 de 1 ini temettü olarak alýrýz napalým, 340 dan beri biriktiriyorum. Temettü ile artmis olan maliyette düþer bari kendimizi avutalim. Ytd.
Dostum mrb. bu tür kaðýtlarda deðil 3-5 aylýk 2-3 yýllýk planlar bile yapýlmaz...yapacaksan eðer 5-10 yýllýk yapmalýsýn..zira öyle bir teknolojiye yatýrým yapýyor ki çok anormal bir durum olmassa bir dev olamaya aday..ve ileride inanýlmaz bilançolar getirecek ve inanýlmaz bir þekilde büyüyecektir.Uðraþtýðý teknoloji ile iddia ediyorum 5 yýl sonra aselsaný bile sollayacak..Ama bu tür þirketler yatýrým ve arge ile yoðun para ve emek harcadýklarý zamanlarda oldukça can sýkýcý olurlar...zaten mantýklý ve karlý yatýrýmda bu þekilde olur. Sabretmek lazým.kýsacýlara yaramaz..Eðer sadece temettü için seçtiysen hata yapmýþsýn...temettü hisseleri bana göre þu an itibariyle aygaz,ecil,vesbe, petun ......ama ileriye yönelik çok karlý bir yatýrým için ve en az 5 sene beklemeyi göze alýysan bence KORDS a çok ideal bir seçim..tabi burasý türkiye..beklenmedik durumlar herzaman mümkün.her hisseye herþey olabilir malesef..
Burdaki tüm yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri