abd deki alým süreci umarým kýsa sürede açýklanýr ve bundan sonraki süreçte yeri fabrikalarýmýzý incelemeye baþlarýz.
Evet, Bakalým ne satýn almýþýz.
Fabric Development Inc
Fabric Development, Inc., 1972 yýlýnda özel uygulamalara uygun dokuma, örme ve örgülü kumaþ üretimi yapmak için kurulmuþ. 7.400 metrekare üretim ve üretim tesisi var.
Eylül 2000 Tarihinde Lydall Manning dokuma bölümünü satýn alýnmýþ. Bu satýn alma, havacýlýk ve ileri malzeme endüstrileri tarafýndan tercih edilen karmaþýk 3D ürün gamýný geniþletmiþ. 30 yýlý aþkýn bir süredir yeni geliþmiþ kompozit hatlarý varmýþ. Tüm dünyadaki özel uygulamalara olan talebi karþýlamak için saðlam bir imalat kapasitesi olduðunu iddia ediyor. AS9100C Sertifikalarý var. (Havacýlýk ve Uzay Sanayi Kalite Yönetim sistemi)
Temel Ürünler;
KEVLAR 49, KEVLAR 29, KARBON KUMAÞLARI, HÝBRÝT KUMAÞ ve sipariþe göre özel üretilen ürünler.
Textile Products Inc.
Web sitesi neye yatýrým yapýldýðýný iyi anlatýyor gibi
Name: Textileprod1.jpg
Views: 168
Size: 34.6 KB
TPI, özel kumaþlarýn geliþtirilmesi ve üretimi konusunda deneyimli özel bir tekstil üreticisi
Fiber üreticileri, devlet kurumlarý, havacýlýk ve uçak endüstrileri, ulaþým, deniz ve aðýr endüstriler ve týp alanlarýnda faaliyet gösteriyor.
1976 yýlýnda nitelikli tekstil mühendisleri tarafýndan kurulan üretim birimi, müþteri ihtiyaçlarýný karþýlamak için özel dokuma, örme ve örgülü malzemeleri tasarlamak, geliþtirmek ve tedarik etmek için iyi donanýma sahip
Polar Weaves, Fluted Core ve Bias Fabric üretme teknikleri ile kýrýlgan, örgü için zor iplikleri iþleyebiliyorlar. Askeri ve diðer müþteri þartnamelerine uygun ürün sunuyorlar.
Name: textileprod2.jpg
Views: 169
Size: 32.1 KB
Ürünler;
Carbon/Kevlar®, Carbon/Polyester, Carbon/Glass, Carbon/Aluminum, Çok Katlý Kumaþlar , Tek Yönlü Kumaþlar ve sipariþe göre özel üretilen ürünler.
sayin poem paylasmisti gecmis sayfalarda var saolsun
ingilizcesi olanlar varsa detayli bakabilir
Selamlar. Bilginize.
http://m.finansgundem.com/haber/basb...usmesi/1268023
SM-G610F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet hatýrladýðým kadarýyla milli uçaklarýmýz göklerde bilbordunu 2 secim önce görmüþtük,....
Ayrýca Ýngiliz Royce Royce þirketi yapýnca nasýl milli olunur...
Neyse biz habere bakalým belki kordsa ya faydasý olur .. beklenti falan..
Lenovo A7020a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Yer Ýmleri