Uff hep hikayeler ...sonuç hep eksi hep eksi
Lenovo A7020a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Uff hep hikayeler ...sonuç hep eksi hep eksi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Senin modelin ne.....ula söylediðiniz konustugunuz hiçbir þey isabetli deðil...hisse 8,50de ayný mevval ..hisse 7,50ye geldi ayný fasa-fiso...
Siz ne çeþit cinssiniz....boþ konuþmak la besleniyorsunuz...insanlar 8,50lerden satmamissa diz n gibi boþ hikaye anlatanlar yüzünden...Yau geçen yýl mart gibi 8,90 larda olan hisse þuan 7.50...ama senin gibi boþ konuþanlar þöyledir böyledir diye diye...size para mý ödeniyor anlayamýyorum...
Zrr zrrrrrrrrr
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
sasa 1.5 tl iken yazan bendim arsive bak gor ...
senin gibiler olmasa kim nasik para kazanacak ....
herkes bildigini okur yapar gecmis olsun sana simdiden senin gibilere uzulende kabahat...
cocuk bile dogmak icin 9 ay 15 gun bekler ...
ben gecen sene yazmiyordum araliktan beri yaziyorum ... ama 2015 den beri takibimde olan bi hisse ...
3-5 gun icin yatirim degil iddaa oynanir bence sansini yanlis yerde deniyorsun...
http://www.hisse.net/forum/showthrea...58696&page=449
suan telf bu kadar buldum detayli analizlerine bu sayfanin ilerisinde gerisinde bakabilirsin...
sasa arsivinden...
o zamanda sasa da aglayanlar vardi sen gibi ...
ilerde bu gunleri hatrlar kendine gulersin
nasip artik ne diyelim ...
sasa sayfasi arsivine de bakabilirsin.. neler yazmisiz ...
katmr 2.90 lardayken kimler ne yazmis oeaya da bakabilirsin...
Korkum fibo 0.6 ya giderek 7.2 yi görmesi. Sonra maliyet düþür, lot arttýr ývýr zývýr. Stop loss koymayan aklýma ...
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýster iyi, ister beþ para etmez, her þirket hakkýnda her piyasa deðeri seviyesinde organik ve/veya suni tedirginlik yüklü yorumlar olacaktýr..
Petkim 90 kuruþ iken 95 kuruþtan alan yatýrýmcýlarýn bir kýsýmýnýn,
RYGYO 55 kuruþken 57 kuruþtan alan yatýrýmcýlarýn bir kýsmýnýn,
ve muhtemelen Kordsa 3 lira iken 3,2 liradan alan yatýrýmcýlarýn bir kýsmýnýn yazýlarýný alt alta koysak, muhtemeldir ki, tablo adeta kopyala yapýþtýr tadýnda olacaktýr..
Þu halde enine koþan bir tavþaný vurmak istiyorsak, önüne ateþ etmeliyiz..Yani geleceðine..
Buradaki pek çok yatýrýmcý arkadaþýn bu gelecek vizyonu konusunda samimi düþünce ve fikir emeði ürettiklerini söylemeliyim..
Bence bu;
Kordsa Formunu okuyan, yatýrým yapmýþ ve/veya yapma niyetinde olan arkadaþlar için güzel bir imkan..(Ender de olsa bazý baþka forum baþlýklarýnýn felaket olduðunu söylemeliyim)
Bir tasarruf sahibinin karar vermesi gereken önemli konu;
Kýsa vadeli fiyat hareketleri karþýsýnda zayýf birer hayýflanýcý olarak durup, günlük rutin dertlerimize dert mi ekleyeceðiz..
Yoksa birikimlerini mantýklý ve rasyonel gelecek vizyonu ile yönlendirebilen yatýrýmcýlar mý olacaðýz..ayrýmý olsa gerek
Her ikisi de hür irade ile yapýlacak tercihler..Kanýmca
Yer Ýmleri