Originally Posted by
meegi
6 Aralýk 2017 tarihinde yaptýðýmýz Finansal Duran Varlýk Edinimi Özel Durum*Açýklamasý'nda, ticari havacýlýk sektörüne ileri kompozit malzemeler saðlayan*"Fabric Development Inc." ve "Textile Products Inc." unvanlý iki ayrý þahýs*þirketinin nihai satýn almasýna iliþkin, Amerika'da rekabet kurulu ve yabancý*yatýrýmlar komitesi tarafýndan verilecek onay süreçlerinin 6 Aralýk 2017*tarihinde baþlatýldýðý ve 05/12/2017 tarihinden itibaren 3 ay içerisinde*sürecin tamamlanmasýnýn beklendiði bildirilmiþtir. Ýlgili rekabet kurulu onay*süreci 19 Ocak 2018 tarihinde olumlu olarak tamamlanmýþtýr. Ancak Ocak ve Þubat*ayý içerisinde Amerikan Kongresi'nde bütçe onay süreçlerinin geçici süreli*olarak askýya alýnmasý Yabancý Yatýrýmlar Komitesi nezdinde yapýlan CFIUS*baþvurusunun inceleme süresinin 45 gün daha uzatýlmasýna sebebiyet vermiþtir.*SPK II-15-1 Sayýlý "Özel Durumlar Tebliði" Madde 23-(7) kapsamýnda*hissedarlarýmýz geliþmeler hakkýnda bilgilendirilecektir.
bi nevi benim.icin iyi oldu diger kagitlarimdan giden olursa kordsa ya gecerim ...
bugun yarin digerlerini satip gecmeyi dusunuyordum zamanlama guzel 
suan dagi iskontolu yapabilecekleri tek sey ne oluyor abd turk sirketi oldugu icin mi engel koydu algisi olabilir sikinti degil...
erdemoglunun rusyadaki fabrikasi kapandiginda da sasa ; icin guzel alim firsati rusyada ki fabrika acilirsa ucar demistim bazi krizleri firsata cevirmeyi bilmeli hayirlisi olsun bakalim...
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri