8.40 ýn güçlü hacimle geçilmesi halinde yeni seviyelere çýkabilir yoksa böyle gel git devam edecek gibi. Hikayesi olmasý gerekiyor. Þu an pek bir þey yok fuardan baþka
8.40 ýn güçlü hacimle geçilmesi halinde yeni seviyelere çýkabilir yoksa böyle gel git devam edecek gibi. Hikayesi olmasý gerekiyor. Þu an pek bir þey yok fuardan baþka
aðustos ekim 2018 arasý bir yerlerde çift hanelerin kadrajýmýza gireceðini düþünüyorum..
ben farkli dusunuyorum suanda iskontolu olan hiss sirket satin almalari ile beraber olmasi gerekene deger ustune atacagibi ve 2018 .2 ceyregine kadar belki seviylerde git gel e devam edecegini dusunuyorum...
ayrica tesfikten ciddi pay alacagini dusunuyorum...ardina sirket satin alimlari
mesela 10 tl atip 10-12 bandinda 2.ceyrege kadar hareket edip zaman zaman 10.xx zaman zaman 12.×× kusurlere hareket yapabilecegini sonra 2.ceyrek ile beraber daha yukari 12-14-16 hareketlere baslayacagini dusunuyorum
ozellikle nisan ayinda yunanistan in akdenizdeki dogal gaz arama plani bisti sarsabilir ...
nisan sonuna dogru bedelsiz ve temettuler ile son kez yaz oncesi ralli izleyebiliriz ve sonrasinda yazin bist uykuda olacagini dsuunuyorum...
eylul de tekrar hareketlenip sene sonu tekrar ralli ve ocak ile beraber secim den dolayi tekrar dip seviyeler secimlerden sonra da 180 k (bistin) yolculuk yapacagimizi dusunuyorum...
Son düzenleme : MATESÝS+; 14-03-2018 saat: 14:26.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Olasý erken seçim senaryosunu atlamamak gerekir. Bu sene çift haneler zor gibi
Amerika`daki fabrikalarýn satýn alýnmasý þu anki fiyatýn içinde bence.
Eðer o iþ yatarsa ki sanmýyorum o zaman 6.70 lere merhaba deriz. Ýþlem tamamlanýnca bilançoya yansýmasýný bekleriz tahminim bu yönde. Bu durumda 8.40 üzeri bizi çift hanelere hareketlendirirse þaþýrtýcý olmaz.
Orta vade beklentilerle örtüþüyor sanýrým.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
latif abimize göre
Þaka bir yana;
ABD þirketlerinin satýn alýnmasý öncesi fiyat 6,70 seviyelerindeydi o yüzden öyle söyledim.
Diðer yandan 8,40 ise ciddi bir direnç noktasý olarak geçmiþte görmüþtük. yoksa bir þey bildiðim yok.
Bana göre hisse fiyatý; þirketin faaliyet karýna ve büyüme planlamasýna göre elde edeceði Defter Deðeri ve sektör ortalamasýna yakýn PD/DD paralelinde olmalý. Ýþte o zaman çift haneler konuþulabilir. Temkinli olmamýz daha iyi olur þu aþamada.
Hergün itina ile baskýya devam
SM-N9000Q cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri