Ben bu ülkedeki en büyük vatan hainlerinin spk da olduðunu düþünüyorum...dar boðazlý küçük yatýrýmcinin gozgore göre maðdur olmasýna göz yumuluyor...
Bakýn ben son 6senede yatýrým yaptýðým 2hissenin kapandýðýný yaþadým...hemde azýmsanmayacak bir meblað kaybettim....
Þimdi bazý arkadaþlar hemen iþte böyle dandik kaðýtlara neden yatýrým yapar ve oynasýn diyecek, ..ama öyle deðil biz devletimizin görevlendirdiði sermaye piyasasý kurulu na güvenmeyelim mi...neden uyarmaz veya neden halka arza izin verir...neden denetim yapmaz...
Hisse 2013 de halka arz edilip 2017de kapanýyor ve Kortan çýkarýlýyor...eee burda kim suçlu...kim maðdur...
Lenovo A7020a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Patinaja devam
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kordsa senin taaaa þirketini de .....speknýz ...kinin de ...tam bir süzme cýktýn...
çok haklýsýn. kimsenin umrunda deðil küçük yatýrýmcý. hele son dönemde bunlarýn adamlarý peydah oldu. galip giriyor hallaç pamuðuna çeviriyor. mak brüt takas iþlemi uygulanýypr. o da adam kaðýttan çktýktan sonra. teþvik olayýný yaydýlar da yaydýlar. bu da kasýtlý bence. ilan etmemeleri beklenti olan kaðýtlarda günlük ciddi harketler yapýlabilmesine imkan veriyor. herkes eleþtiriyor ama bu þirket gerçekten güçlü bir þirket. deneyimini ayný sektordeki farklý alanlara kaydýrýp ürün çeþitliliðini artýkça durum daha da iyi olacak. zaten kendi alanýnda ölçeði dolmuþ. yatýrým yapmanýn da manasý yok. arge ye de aðýrlýk vererek kompozit vb dayakýnlý ürün piyasasýnda yer almaya bakmalý. ben de bekliyorum bayadýr. ama illaki gelecek olmasý gereken fiyata.
Geçen sene 5tl olan THY þimdi 20tl eee
..
Lenovo A7020a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
%15-25 büyüme bekleniyor, ciro ve favok de. 160 lýk net kara %20 eklersek (düz mantýk). hisse baþý kar 1 tl olur fk da temettü sonrasý 7,5. Þirketin borçluluk durumlarý da iyi trendde. Yeni yapýlacak ABD satýn almalarý ile karllýk daha da iyi olur diye düþünüyorum. Genel kurula çok gitmek istedim ama olmadý orada ABD satýnalmalarýnýn etkileri FAVÖK beklentileri ve sinerjisi hk sorular sorardým. Uzun lafýn kýsasý artýk hissede aþaðý marj pek kalmadý. Yeni satýnalmalar ve yeni bilançolar ile 2018 yýlýnda 7,5-10 arasýnda dalgalanmasýný bekliyorum.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Patinaja devam
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri