ýndýkatorler yukarý kýrmak uzere
ytd
ýndýkatorler yukarý kýrmak uzere
ytd
Kordsa, geçtiðimiz yýl sonunda Ýzmit tesisinde temelini attýðý inþaat güçlendirme teknolojilerindeki üretim kapasitesini arttýran ve ürün yelpazesini geniþleten Polipropilen Monofilament Fiber Donatý hattýný devreye aldý.
https://twitter.com/KordsaOfficial/s...64752554819584
http://www.dunyainsaat.com.tr/haber/...eye-aldi/26851
Sayýn poem Türkiye'de üretilmeyen kimyasallar için kaldýrýlan gümrük vergisi kordsayý etkiliyor mu
Lenovo P1a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
bu sirket satin alma ile ilgili sure ne zaman bitiyor aceba ...
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Eee ne dedik bu haberi ve gapý kullanacaklar diye. Ve oylede oldu. Iki Þirketide 77 yaþýndaki adamdan devralmislardi oysaki. Ama cfius uzattikca uzattý. Þu ortamda haberin bir etkisi olur mu artýk bilinmez. Yabancý oranlarý da gayet düþmüþ. Kords sanýrým yýllanmýþ þarap olarak yerini portföy de aldý benim için. Bana artýk farketmiyor. Tabi sabancý hissesi olduðunu unutturdu hep bize kords.. Yatýrým tavsiyesi deðildir. Saygýlar.
SIRKETI ARADIM TEMMUZ ILK hAFTASI BI AKSILIK OLMAZ SANKI DEDI![]()
Yer Ýmleri