Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Üstten mi almýþým iþte senin yorumlarýn gibi düþüncelerinin yine hayali. Bu kadar oluyor millete hayal sat 8 lerde olayý seçime endekse ticaret savaþlarýna baðla. 4 yýlda temettüyu duþ maliyetimi sen hesapla. Gerçi maliyetimin bir önemi yok ama millete forumunda hayal satma. Sonrada bunlarý bahane edip kenara çekil. Bu dünya böyle ya o hayallerinle alanlarin dünyasý ne olacak. O zaman neden gelip buraya arkadaslar stop bu endeks düþüyor diye bilgi vermedin tavan demeyi biliyorsunda bunlarý söylemeye yüzün varmýyor mu? Utanýlacak bir durum yok. Grafik biliyosun madem vebal den kurtulurdunda baþkasýnýn bilgisine birakmazdin ortamý. Neden yapmadýn peki biliyordun? Ýþine mi gelmedi.
stop seviyesini yazdim... hayal satýyorsun forumunda diyorsun ya onuda bulurum sana ...
neyse ya herkesin kazanci kendine...
dogru daha oncede yazmistin 4 yil bekledigini ...
madem inancin yok sat kurtul ne diyelim hayirlisi olsun ...
zaten 111 altý kapanýslar da cýzým ve yorum yapmadým ...nu ya dýkkat cekmek ýstedým
jeopolitik riskler ve dunya borsalarinda ki kar realizasyonunun yansimalari bizim borsa da da gorulmektedir ...
haftalik
https://hizliresim.com/0EGmn8
bist de bir baski var ...
gunluk
https://hizliresim.com/PlOP3b
111 alti parasutsuz cakilis...
stop takýp ýndýkatorum de budur ...
neyse hocam býr kýsý para kaybedýnce sevýnýyorsam ... herkes de kýmsenýn lafýna bakarak yatýrým yapmasýn ... bý kez daha uyaralým ...vesýlenýzle
Son düzenleme : MATESÝS+; 03-07-2018 saat: 01:53.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Hocam kendine de bela okuma lütfen aile çoluk çocuk vs. Senin bilgin kendini amorti eder ama baþkasýnýn bilgisizligi onlari edemeyebilir. Saygýlar iyi geceler.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
eyvallah ben elýmden ðeldýðýnce yardýmcý olmaya calýsýyorum art nýyetlý býrýymýsým ðýbý dusunulsun ýstemem...
ben yabancýnýn hakým olduðu býr endeks te TÜRK yatýrýmcý kaybetsýn ýstemem aksýne %3-5-10 onlardan ne kazanýrsak kar dýr dýye dusunurum...
keske daha fazla olsa daha mutlu olurum...
haber gelmeden once sessiz olan sayfa birden ateslenmis. kim kimdir bilmem ama burada haberden sonra yazan birileri spec usagi. artik belli olur yarinki harekete gore emek hirsizlari...
yatacak yeriniz yok... her sayfada milleti manipule ederek ya alttan aldirmazlar yada yukardan sattirmazlar.
hedefte sizin stopda. bilancoyu haberleri gordugunuz kadar yorumlayin, herkes ayni haberleri goruyor. beklentiniz ve dusunceniz neyse onu fiyatlayin. beyin sizde.
aman dikkat
bol kazanclar
ytd
Deðerli ortaklar,
Gün içi hareketi gördük. Kimsenin birbirini incitmeden yorumlamamýz iyi olur. Þirket þu anda tam ederinde fiyatlanýyor. Kimse bunu tartýþmaz diye düþünüyorum.
Bu ABD þirketleri ilk açýklandýðýnda 6.70 lerde geziyorduk. Aralýk 2017 ilk haftasýnda haber geldiði gün 7.00 de kapattýk.
O dönemden sonra 30 kuruþ da temettü aldýk.
Bakýyorum bugün de haber sonrasý kapanýþ yine 6.75
Yani tavan veya baþka büyük beklentiler yerine gerçekçi olup piyasanýn bir çok durumda doðru fiyatlama eðiliminde olduðunu görüyoruz.
Ancak benim asýl vurgulamak istediðim tahtanýn iyi yönetildiði.
Yani gerçekler dýþýnda uçuk fiyatlamalara izin verilmiyor.
Bu yüzden `olmasý gereken yere gitmesi` gibi bir yaklaþým yerine `büyüme planlarý ve hikayesi ne olacak` yaklaþýmý daha doðru olur.
Orta vadede daha net göreceðiz yeni þirketlerin katkýsýný.
Yatýrýmcý iliþkileri, KAP üzerinden þirketlerin Kordsa`ya katkýsýný ve finansal beklentileri devir iþlemleri sonrasý paylaþacaktýr.
bist benim gozumde 76 bin i hedeflerken hangi sirket olursa olsun degerini bulamaz. tepki verir hisse el degistirir dusus devam eder. suanda soda ileleyen gunlerin asels ornegi gibi olcak. 47 den asels bekleyenler var. yani ortam kar gorunce kac ortami. ben pozisyonumu ona gore aliyorum. tavsiye degil sadece yaptigim ve gordugum seyi soyluyorum.
kendimce, ohal kalktigi gun (19 temmuz ) sonrasi gap li yukarda acariz tum mali bosaltirim. derlerki bir gun faizleri 250 baz puan indiriyoruz. o zaman girerim.
bol kazanclar
Yer Ýmleri