Originally Posted by
spenc
Sn Matetis yazdýklarýmý siz üstünuze aldiginiza göre kabul ettiniz. Yorum teknik bilmiyorsaniz hissede yakalanmissiniz gibi cevaplar verdiniz, garip. Uzun vade düþünen birileri teknik olarak fiyatýn nerde alacagina bakar bilançolarda bir bozulma olmadýðý sürece. Ama siz geçmiþ yýlda hisse 909 gördüðü süreçlerde nasýl bir ruh halinde yazdiginizi bilmiyorsaniz orasida tartýþýlýr. Madem buraya ky yi düþünerek yazdýnýz neden 8 li fiyatlarda bilmeyenlere teknik birseyler paylasmadiniz. Ben bilsem zaten paylasirim sizin bilipte paylasmaniz kotu. Ki kords 2014 den beri taþýyorum düzenli de alým yaptým betasý düþük bir hisseydi, siz endekse bagladiniz son düþüþünü.
Siz 8 li fiyatlarda birsey paylaþmayýp sürekli pofpofladiginiz için hisse 15 é gelmiþ olsaydý yine bilmiþ olacaktiniz bu durumda. Düþüncede endeksi kendi sayfamda düþeceðini yayinladim deyip yine bildiðinizý soylemeniz komik geldi. Þirket alýmýnýn açýklanacaðý oncesindede hissenin zaten düþmüþ hali dediklerinizin doðruluðunu ispatlarcasina coþku yarattý. Ama birçok insan kimbilir neler yaþadý.
Burada niyetim kötülük yaymak sizi kýrmak deðil. Tecrubeli olmanýz buradaki kiþileri düþünerek daha dikkatle yazmaniza yonelikti. Sonuçta insanýz.. Tekrar saygýlar kirdiysam kusura bakmayýn.
ya valla artik size hicbisey demiyorum teknikciniz de geldi ....
olasi kotu gidisatta teknik olarak da olsa biseyler paylasacktim ama artik ne nesem ne keyfim kalmadi korler sagirlar birbirni agirlar size bol sans ....
beni takip ediyorsan ki buryaya da attim bundan once 111 bin altinda stop olacagimi ve ustu kapamadikca uzun sure yorum yapmayacagimi orda yazdim...
tek paylasimda bulundugm hisse kordsa degil.
valla yoruldum neyse uzamasina gerek yok siz analiz yapin temel teknkm arkdslar yararlansin ....
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri