Birde þunu eklemek lazým, þirket son güzide bilançosuna ek olarak toplam 165M$'lýk ilave yatýrým yaptý. Bugünkü kurla 1,1M TL ediyor yapýlan yatýrým, þu anki toplam piyasa deðerimiz bile 1,6M TL. Ýþ yatýrým raporunda da 115M$ favök bekleniyordu varýn gerisini siz hesaplayýn, ben merakla 3. ve 4. çeyrek bilançolarýný bekliyor olacaðým. Hepimize bol kazançlar.
Yazdýklarým tamamen kiþisel görüþlerim olup yatýrým tavsiyesi deðildir.
Aslýnda imzanýzda çok güzel açýklamýþsýnýz meseleyi.
Vade, zamanlama, risk algýsý, beklenti...
Ha "ben baþka türlü yapamýyorum!" veya "en iyi bunu yapýyorum!" diyorsanýz sizin için en iyi olan odur.
Örneðin; Açýn dolar grafiði... Son 15-20 yýlda, en az 5-6 kez 2 yýl ve/veya daha uzun süren zarar periyodu bulabilirsiniz.
Ayný dönem için açýn Ereðli, Kardemir, Petkim grafiklerini...
Bu arada yeri gelmiþken(emin deðilim ama...) bilgi olsun diye söylüyorum:
(Adýný anmýyorum hem izin almadan ayýp olur, hem cevap hakký doðurur, hem de arkasýndan konuþmuþ oluruz diye.)
Hakkýmda "kedi artigi" tanýmýný yapmanýza neden olan arkadaþ dersem siz anlarsýnýz sanýrým.
Ýlgili arkadaþa mesaj attým... Bayramýn ilk günü sanýrým.
Mealen;
"Bir kez daha kýrdýysam özür dilerim. Topikte siz gittikten sonra pek yazan yok. Bana kýzarak arkadaþlarý da paylaþýmlarýnýzdan mahrum býrakmanýz haksýzlýk" þeklinde.
Cevap vermedi. Haklýklýk-haksýzlýk ekseninden ziyade kendi tasarrufu. Saygý duyarým.
Uzatmak niyetinde olmamakla...
Alýnmayýn ama... Sizin yaptýðýnýz ise hoþ deðildi. Saygýlarýmla.
Son düzenleme : ASAP; 31-08-2018 saat: 01:53. Sebep: Yazým hatasý. Hesap hatasý.
Günaydýn dostlar bol kazançlý bir gün olur inþallah . azap üstad bugün alt üst limitler ne olacak?
LG-K420 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydýn.
Forumda ben hariç hemen herkes uzuncu olduðuna göre olaya günlük bakalým.
Bence þöyle karmaþýk bir yapý var.
(Maviler Fibo düzeltme seviyeleri, kýrmýzýlar mevcut dirençler, beyaz kanal desteði. Kritik olan 8.57 üzerinde kalmak. 8.70 üzeri ise, önceki günkü düþüþ için "þaka yaptýk, yola devam" anlamýna gelir bence. Ki kendisi son yükseliþten önceki zirvedir ayný zamanda. )
![]()
Teþekkürler dostum kazançlý bir gün olur inþallah
LG-K420 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri