yav arkadaþ senin teknik delik deþik olmadýmý? kimin kafasý 5 milyon geriye dönük yazýlarýn ortada 5 defa hisse yukarý kýrýdý ve sen 5 defa trenden indin. insanlara faydadan çok zarar vermiþssin.
kimle oturup kaltýðým deðil mühim olan borsa nedir nasýl bir yatýrým aracýdýr bilmiyorsun ve öðrnemeyede niyetin yok. sen hala grafik peþinde boþ hayallerle uðraþýyosun ben tahta yapsam senin malýný almak küçük bir ayý tuzaðýna bakar. ve kordada bu çok rahat yapýlabilir.
klavyesi olan konuþuyor diyosun buyur canlý yayýn açalým ve teknik bilgimizi ortaya koyalým baklalým hangi indikataörleri nasýl kullanýyosun hesaplaþalýmmý?
Küçük bir yukarý kaldýrdý kafasýný sessizlik oldu. Gereksiz kýrmayýn kalbinizi, saðlýktan ötesi yok. Kimse birbirini tanýmýyor zaten. Ben ise çýktýkça üzülüyorum, yapacak bir þey var mý? Ama sagligimida çýkýyor diye bozmuyorum.
"Yaþam kendini tecrube edemeyecegin kadar kýsa ise baþkalarýnýn tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdýklarým söylediklerim ve düþüncelerim yatýrým tavsiyesi deðildir.
Gerçekten tahtacý napsýn ya tl bazlý yükseltemedi garibim usd bazlý utanmasak çýkmadan 2.5 usd direncine gelecek ya dolar short yapaydýýýým diyorum þimdi usd düþüþü karý azaltacak anlaþýlan napalým artýk bilançoya kadar Allah Ne verdiyse diyecem
Dolarýn önceki yukselisine tepki vermedi ki düþüþüne versin. Döviz açýk pozisyonu var ve dovizle aldýðý 3 þirket var. Sirket sonucta sattigi urunleri y.dýþý pazarinda belli bir belirlenmis fiyattan satiyor ornek kompozit fiyatlari arttigini dusunuyorsak kar marji demek. Tl nazarinda satislari ic piyasa yapsaydi dedigine katilirdim. Niye tepki versin. Benim en çok sevindigim husus petrolé tepki vermemesi oldu bu da satýn aldýðý hammadde sirketlerindendir diye düþünüyorum. Tavsiye deðil spenc kafasý.
Yer Ýmleri