"Ýnsanlar yazmýyor" diye þikayet etmesi gereken son insan, durumdan þikayet ediyor. Ýlginç!
"Topiðe saatlik, günlük vb. kýsa vade yazan herkese atar-gider yapar,
"Uzun vadede 15-20 olur"u besmele gibi yazmayan herkesi bilgisiz, görgüsüz ilan edersen..."
Kim niye yazsýn?
Her gün gelip "12 olur, 20 olur yazmanýn", "hain düþman al sana bonbe", "ceket, kurþun" muhabbetinin nesini okusun insanlar hadi okudular nesine cevap yazsýnlar?
Þuraya bir haber, bir AKD, bir takas mý koymuþsun bugüne kadar da "insanlar ortadan kaybolmuþ" diye serzeniþte bulunuyorsun?
Bir tane fikir, tespit, tahmin yaz da tartýþacak, konuþacak bir þey olsun. Yoksa fiyatý herkes görüyor.
Ýnsanlarý trenden yanlýþ yerde inmek, binmekle suçluyorsun ama, 2 aydýr gitmek istediðini söylediðin yerin tersine giden trende seyahat ediyorsun haberin yok.
Neyse...
Yukarýda ASAP nickiyle gönderilen düþen kanalý baz alýrsak...
Bugünkü deðeri: 9.30TL-3 kr/gün(eðim). Bu seviyenin üzerine yerleþemediði(çoklu kapanýþlarla) ve ortalamalarýn üzerine atamadýðý sürece kalýcý bir yükseliþten söz etmek için erken diye düþünüyorum.
En yakýn fibo direnci: 9.12 TL.
Haftayý 8.94 üzerinde kapatabilmesi halinde, düzeltme sürecinde ilk kez ikinci kapanýþý olacak haftalýk pivot seviyesinin üzerinde.
RSI 50 seviyesinin altýnda ancak ortalamalarýnýn ve kendi düþen kanalýnýn üzerinde. MACD' için de durum ayný.
Aþaðýda düþen kanal ile birlikte fibo seviyeleri var. Bunlar dýþýnda beyaz dikdörtgenin olduðu bölge çoklu dirençler bölgesi.
Yukarýda yazýlanlarýn tümü "Bence:" paragrafý içerisinde deðerlendirilmelidir.
Bol kazançlar.
![]()
Eyvallah sn obblomovv bize böyle yaklaþýmlar lazým. Asap tarzý. Yoksa hisse 5 olmuþ hala bu hisse 15-20 olacak demenin bir anlamý yok. Hisse 6 olmuþ hala 15-20 yi gorucek yine anlamý yok. Görecektir elbet ama ne zaman? Vade. Teknik baþka temel bambaþka. Hepsini para çiziyor ama görebilené. Ytd. Teþekkürler saygýlar.
asap seni muhatap kabul etmem ya kursun ceket muhabbeti seni neden gerdi hayirdir. bay asap. biz senin gibi lumpen degiliz piyasadaki borsa agziyla konusuruz piyasanin icinden geldigim icin. ben mal basarim sen hisse senedi satarsin ben tahtada islem yaparim sen internette islem yaparsin ben pacal yaparim sen ortalama yaparsin belliki bana cok icerlemissin ama uzulme gececek. senin borsada para kazanma sansin yok bak buraya yaziyorum. kordsa 15 e gider sen yine kazanamzssi n cunku bilgin yok tecruben yok.
Çok þizofren gördüm... Lakin sen bambaþkaymýþsýn bravo.
Bir konuda tebrik etmek lazým. Anlamýný bilmesen de, daðarcýðýnda "lümpen" kelimesi olmasý þaþýrtýcý.
Kayda deðer tek bilgi paylaþmadan, paylaþan insanlarý taciz et. Sonra utanmadan demagoji yap.
Belli ki en azýndan internet kullanabilecek kadar evrim geçirmiþsin. Aç bak bakalým "forum" ne demekmiþ?
Yanlýþ da olsa, öðrendiðin iki kelimeyle tahta yaptýðýný iddia ediyorsun ama... Þahsi fikrim sen 8 parçalý puzzle yapamazsýn.
Zaten baþka bir insanýn kazanmasýný arzu edecek iyi niyetten yoksun olduðun; sadece egodan ibaret olduðun ilk gönderinden belli. Yine de her halükarda, kazanýrým kaybederim seni ilgilendirmez.
Hisse 11 TL iken geldin foruma... 2 aydýr gönderilerinin özeti:
"Ceket", "kurþun", "kaybedeceksin", "15 TL, 20 TL"
ve þizofreninin en önemli belirtisi:
"Biz!".
"Biz öyleyiz, biz böyleyiz!"
Senin deyiminle; "Bilgim yok, tecrübem yok, borsada para kazanma þansým da yok." amenna!
Lakin, 3-5 kelimeden ibaret olmayan bir daðarcýðým ve þükür ki egomun sýðacaðý büyüklükte bir beynim var.
Artýk ne kadar zaman sonra olur bilinmez...
Bir gün Kordsa tekrar çift haneli rakamlara gelince utanmadan döner "ben demiþtim!" dersin.
Bundan þüphem yok. Çünkü piyasa da, sýrf bunun için, yaþayan senin gibi bir sürü var.
bay asap ben bilgi paylaþan kimi taciz etmiþim. ben herkesin kazanmasýný isterim beni bilen tanýyan bilir yüzlerce insana yardýmcý oluyorum fikir alýþveririþnde bulunuyorum fakat sen hadsizlik yaptýn sana haddini bildirdim. senin yaptýðýn teknik analizi kimse týnlamýyo bunu bil yeter spekte senin yaptýðýn rsi fibo direncine bakmýycak hisse 8.94 ün üstünde kapanýrsada güçlenmeyecek. artýk bunu sok kafana hissede kýsada sýkýntý var bunu göremezssin sen.
Sn josef hissede kýsada sýkýntý var derken? Sebep nedir. Teknik mi temel anlamda mi? Tabi tavsiye olmadan.
Yer Ýmleri