Bazý þirketlerin genel kurul tarihleri :
![]()
Bazý þirketlerin genel kurul tarihleri :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
10.34 altýnda kapatmadýðý sürece düzeltmenin derinleþmesini beklemek doðru olmaz.
10.63 üzerinde ise yukarý yönlü güçlenir diye düþünüyorum.
![]()
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sýk,býrak vb. tavsiye için aracý kurumunuzla görüþün.
Hadi bakalým gençler...
Yeni hafta,yeni heyecan...
Bir destek atalým...
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3196284
saygýlar/baþarýlar
"Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "
2019 3 çeyrek bilanço mevsiminde hedef fiyat revizyonlarýnda 17,80 ler falan görürüz sanýrým..Niye 17,80...küsurat seviliyor da ondan![]()
helal olsun spege adam tahtayý hala tasýyor demekki bir bedelsiz ya da temettu beklentisi olabilir yakýn vade de
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
hedef fiyat veren aracý kurumlara pek guvenme kardes 30 yýldýr borsadayým ne derlerse %90 tersi olur ..hissenin gelecegine inanýyorsan ve cok cok uzun vadeciysen mesela 10-15 yýl kordsa kazandýrýr ...zaman zaman yazarým ben kordsa yý alalý 10 yýl 4 ay oldu maliyetim aldýgým temettu bedelsiz ve zaman zaman kucuk al satlarla 1.30 tl ...sanýrým 3 yýla kadar alacagým bedelsiz veya temettuler le maliyetime 0 a cekebilirim....diger sabancý sirketleri yaramaz ama kordsa iclerin de tek kral bana gore...iyi kazanclar .
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
Kordsa, ABD'li þirketi satýn aldý
Kordsa, ABD'li Axiom Materials'i yaklaþýk 175 milyon dolara satýn aldý. Þirket, uzay ve havacýlýk endüstrisi ile yeni nesil ulaþým araçlarýnda kullanýlmak üzere kompozit materyaller üretiyor.
Kordsa, ABD'de uzay ve havacýlýk endüstrisinin yaný sýra gelecek nesil ulaþým araçlarýna da ileri kompozit materyaller saðlayan bir þirketin yüzde 95.83'ünü yaklaþýk 174.83 milyon dolara satýn aldý.
Dün akþam KAP'a yapýlan açýklamaya göre Axiom Materials Acquisition LLC adlý þirket, Kordsa'nýn ABD'deki baðlý ortaklýðý Kordsa Inc tarafýndan satýn alýndý.
Þirket, uzay ve havacýlýk endüstrisi ile yeni nesil ulaþým araçlarýnda kullanýlmak üzere kompozit materyaller üretiyor.. Kordsa, ABD'de uzay ve havacýlýk endüstrisinin yaný sýra gelecek nesil ulaþým araçlarýna da ileri kompozit materyaller saðlayan bir þirket
Yer Ýmleri