12.40 dan vedalaþtým. az sayýlabilecek lot ile 4k bir kar yazdýrdý. alanda kazansýn.
kordsa daki ortaklarýmýn çok daha iyi karlar etmesini dilerim. geri gelirse yine aranýza katýlýrým.
bereketli kazançlarýnýz olsun.
saygýlar
SM-C9000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecek gece alýnan yol gibidir. Yol aldýkça aydýnlanýr. (T2)
Buradaki paylaþýmlarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kendime faydam yok.
Emeðinize saðlýk. bu güzel grafik ve paylaþýmýnýzý görseydim. satmazdým.
eh nasip.
teþekkürler sn. NSYHYFN topige katkýlarýnýz için.
Buradaki paylaþýmlarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir. Kendime faydam yok.
dayanamayýp 12.29. 12.25 aralýðýnda 1k lýk mini bir pörtöy yapývermiþim.
gönül baðý oldu bu kordsa satýp ekrandan silmem lazým. yoksa çarpýlýrsam çok üzüleceðim. terkedilmiþ ergen gibi bunalýma girerim.
yada yine her kademeden az az toplayýp bir dahaki tepede yine kar al yapýp jübile yaparým.
hahahaaaahaaaa.
Kordsan varsa kralsin kucuk yatirimci dostu kagit kordsa si olan tereddut etmez uzun vade tutunca parasinin katlandigini gorur temettu ve bedelsiz kagidi kordsa kral hisse kordsa![]()
Yola devam 11 yildir seninleyim daha uzun yillar tutacagim maliyet 0.93 kurus uzun vadeci temettu ve bedelsiz yatirimcilar icin bulunmaz nimet sin her sene her bilanco kar hersene temettu arada bedelsiz kucuk yatirimci dostu kral kagit![]()
Sn Massimo. Kords sürekli alým fýrsatý veren saðlam bir kaðýt. Þu an ki yön de sanki 13 lere bir yolculuk var gibi gözüküyor. Kar cebe yakýþýr sattýðýnýz iyi olmuþ. Sonraki mesajýnýzda da aldýðýmýzý görüyorum. O da iyi olmuþ. Hep birlikte nice kazançlý günlere. Hisselerimizi böyle saðlam hisselerden seçmekte fayda var. Patron hisselerinden uzak durmak gerekir.
SODA, KORDS, SISE, ISDMR benim için candýr. Temettür, bedelsiz, karlýlýk, döviz poz. fazlasý.... be UV hep yön yukarý.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
Yer Ýmleri