Birkac ay sonra temettumuzu aliriz yine bedelsiz de olabilir kral hisse bu hisse![]()
Birkac ay sonra temettumuzu aliriz yine bedelsiz de olabilir kral hisse bu hisse![]()
Þirketin piyasa deðeri 2,2 milyar TL, kasasýnda 523 milyon TL nakit var.Þu an yüksek temettü potansiyeline sahip açýkçasý ama ben þirket satýn almalarý yaparak büyümesini tercih ederim. Bu süreçte sermayesini güçlendirmek adýna bedelsiz verirse bizim için de iyi olur
Saygýlar...
1 tl temettu aliriz bence![]()
Þirketin daðýtabileceði kar sadece vuk'da açýklanan rakama göre olmuyor mu? Bildiðim kadarýyla þirketin görünen karýnýn çoðu konsolide ve iþtiraklerden. Bu sadece yurt içindeki faaliyetinin karýný daðýtabiliyor. Yurt dýþýndaki iþtirakler daðýtmazsa, Kordsa'nýn da kasasýna para girmediði için daðýtamaz diye biliyorum. Ondan dolayý temettü rakamlarý hep 50-60 milyon seviyelerinde. Yani yýllýk net kar konsolidede 500 milyon da olsa, sadece 60-70 milyon daðýtabilir. Zaten bana göre Kordsa'nýn çoðu dönem %40 iskontolu iþlem görmesinin sebebi bu. Holding iskontosu.
...
1 TL temettüye ihtimal vermiyorum açýkçasýÇünkü kompozit sektöründe þirket satýn alýmlarý devam edeceðe benziyor.
Borsa, gelecekle rakamlarý birleþtirme sanatýdýr. Twitter: @finansalteori
Ben de vermiyorum 1 lira temettü çok afaki bir miktar þu konjukturde 30 kuruþ olsun bizim olsun.
Burada yazdýklarýmýn hiçbiri yatýrým tavsiyesi deðildir, kendi düþüncelerimdir.
4 gündür 3 aylýk pivot(11.75) üzerine atmaya çalýþýyor.
11.56 üzerinde kaldýðý sürece de denemeye devam edecektir.
Günlük göstergeler ortalamalarýnýn üzerine atarak güçleniyor.
11.75 üzerinde 12.14(aylýk pivot) ve 12.52 düþen kanal üst bandý hedeflenebilir.
https://www.kisavade.com/
Al,sat,tut,yakala,sýk,býrak vb. tavsiye için aracý kurumunuzla görüþün.
Yer Ýmleri