10.76 üzeri kapanýþlarda hedef 11.40 olur. Aþaðýda 10.12 var, altýna sarkarsa malý býrakmak gerekir. Kaðýda Merill falan da dadandý, 50 günlüðünü kýrdýrýrlar umarým.
10.76 üzeri kapanýþlarda hedef 11.40 olur. Aþaðýda 10.12 var, altýna sarkarsa malý býrakmak gerekir. Kaðýda Merill falan da dadandý, 50 günlüðünü kýrdýrýrlar umarým.
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Uvy ciyiz bu kaðýtta. Geçsin bugünler normale dönelim artik
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hala buradayýz.
sayfada eski olan arkadaþlar, kordsanýn bu durumuna ne diyor, en 20 lira fiyat görmesi gerekir
Kordsa en güvendiðim kaðýtlarýmdan biriydi, hala da öyledir. Þirketin ciddi anlamda etkilenebilmesi için çok büyük bir global problem olmasý gerekir diyen düþünürdüm, dünya savaþý, inanýlmaz durumlar gibi.. Çünkü birçok ülkede faaliyet gösteriyor. Hepsinin ayný anda etkilenmesi zor. Bir de sektörü gereði.. Ancak tam olarak öyle olduBütün dünyada salgýn ortaya çýktý.
Kordsa'da normal zamanlarda avantajlý olan ama þu anki durumda dezavantaj saðlayan þey, müþterilerinin kurumsal þirketler olmasý. Kordsa doðrudan piyasaya mal satmýyor. Bu baðlamda, olasý bir ters durumda alýcýlarý büyük þirketler olduðu için krizden etkilenmesi zor olacakken ve zaman alacakken, bu tür bir salgýn durumunda bütün tedarik zincirleri aksadýðý için toparlamasý da zaman alacaktýr. O nedenle çok olumlu beklentilerim varken, bunlarý kendi adýma 2021 sonuna kadar erteledim. O zamana kadar çok ekstra bir þey beklemeyeceðim Kordsa'dan kendi adýma. Bazý araþtýrma raporlarýnda da 2020 net karý için 220 milyon dolaylarýnda tahminler gördüm. Hatta 2021'de de benzer rakamlar. Ve eðer bu tahminlerdeki gibi gerçekleþirse, 2019 karýný geçmesi 2022 yýlýný alabilir. O nedenle, beklentim minimumda. Ancak sonrasýnda daha da güzel olacaðýna inanýyorum. Bir de bu demek deðil ki, 2021 sonuna kadar bahsedilen fiyatlara gelmez, karý kesin 220 milyon olacak; belki piyasa beklenenden önce düzelir ve her þey hýzlý düzelir. Temennimiz bu yönde..
...
Günü çok iyi ozetlemissiniz.Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilancomuzu yorumlayacak arkadaþ var mý acaba
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri