Sayýn WindowsUp,
Maalesef twitter'da benzer isimle iki hesap var. Bu sebeple kafa karýþýklýðý olabiliyor. Bahsettiðiniz hesap bana ait deðil. Benim hesabým @kumbaraborsa þeklindedir.
Linkini de paylaþýyorum.:https://twitter.com/kumbaraborsa
Saygýlar
Sayýn WindowsUp,
Maalesef twitter'da benzer isimle iki hesap var. Bu sebeple kafa karýþýklýðý olabiliyor. Bahsettiðiniz hesap bana ait deðil. Benim hesabým @kumbaraborsa þeklindedir.
Linkini de paylaþýyorum.:https://twitter.com/kumbaraborsa
Saygýlar
Twitter hesabýmdan da takip edebilirsiniz.
Bu yil birde bedelsiz verirsen ekleme yaparim iyi kazanclar
Ýki gündür 12,18 i destek yapiyor yukarý vuracak guç de görünmüyor 11 den 12,60 lara geliþin düzeltmesi denebilir piyasaya göre çok ucuz kaldý
Muhtemelen bir grup model portföyden çýkardý ve 3 gündür satýyor, takaslardan zaten belli kimin çýkardýðý, 6 aylýk gelecek kötü bilançoda pozisyonlanmak istememiþ olabilirler, resmi olarak bir portföy yönetiyorsanýz bu normal, þahsi fikrim onlarýn satýþlarý biter bitmez yukarý yönlü harekete devam edecektir güzel bir trend oluþturdu gözüyle bakýyorum, uçak sipariþ iptalleri falan negatif yansýyacaktýr illaki bunlarý bilmek için müneccim olmaya gerek yok, geçen sene 1 aðustosta açýklanmýþtý 2. çeyrek rakamlarý. Bu sene de benzer tarihlerde olur.
Mayýs ve haziran aylarý içerisinde toplam 4 analist raporu yayýnlandý. Bu raporlarda ortalama hedef fiyat 15,25 olarak karþýmýza çýkýyor. Zaten orta-uzun vadede iskontolu iþlem gören firma için zaten söylenecek pek söz yok. Yukarý trendin devamý için 11,83 aþaðýsýnda kalýcý olmamalý. Tahminimce ekstra satýþ görmezsek endekste öyle bir þey olmayacaktýr. Hayatta normale dönüyor.
Kýsada olaylarý tahmin etmek çok zor olsa da vade uzadýkça tahmin gücümüz artýyor. Uzun vadede havacýlýk güçlenerek var olmaya devam edecek, uzay endüstrisi geliþecek, savunma sanayi artarak devam edecek, lastik güçlendirme tarafý kompozit tarafý kadar olmasa da stabil büyümesine devam edecek. E hal böyle olunca EUR ve USD bazlý gelir tabaný her zaman iþ yapacak. Haaa öyle 6 aylýk öldük bittik bilanço gelmezse beklenildiði gibi, bir týk ýþýk olursa o bilançoda o zaman zaten bu fiyatlarý bulamayýz orasý ayrý.
Kalýn saðlýcakla.
Bist 50 çýkarýldý kârýn aðrýsý belli oldu...
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
TEKFEN de banka dýþý likit 10 endeksinden çýkarýldý %4 yukarýda. Bunda baþka bir þey var ama yakýnda çýkar kokusu. Acaba 2.çeyrek iþler çokmu kötü gidiyor.
SM-G615F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emeklilik fonlarý vermiþ görünüyor banka konusunu haber almýþ olmalýlar o kadar satýma iyi dayanmýþ görünüyor alanlarýnda bir bildiði olmalý [emoji106]SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
nasip....
Yer Ýmleri