Ciroda kompozit ne kadar yer alýyor arkadaþlar yada bu beklentimiz konusunda üretim anlamýnda neler yapýlýyor. Hiç araþtýran oldu mu acaba
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ciroda kompozit ne kadar yer alýyor arkadaþlar yada bu beklentimiz konusunda üretim anlamýnda neler yapýlýyor. Hiç araþtýran oldu mu acaba
%13 den %18 e çýktý hedef 50 50 kompozit ve diðer esas faaliyet alaný ürünleri..
Kapasite sorunu yok sadece havacýlýk talebi malum sebeplerle azalarak artmýþ diyebiliriz.
Asýl konu acaba otomotiv sektöründe satýþlar hýzlanýr mý çünkü hedef pazar ev yani elektrikli araçlar orda muamma var anlaþmalý otocularýn ismini vermiyorlar tahminim 4 civarý þirket var
Son bilançoda faaliyet raporu kompozit hakkýnda ayrýntýlý bilgiler verecektir.
Performans araçlarda kompozit vazgeçilmez ama seri üretim binek ev lerde kullanýmý net deðil þasi de kullaným artarsa talep patlar, zaten araç içi çok noktada yýllardýr kullanýlýyor..
Kilit nokta saþi ve gövde de kullanýlarak aðýrlýðýný azaltýp batarya süresini uzatmak.
KORDS,yý elden çýkarsa bu fiatlarý hayatýnda görmez :bu hissede tek sorun SABANCI...? sattým desin hisse 100 tl ..izledigim bir hisse fakat çok baskýlanýyor..?
yine zýrdelice konuþtum: Y.T.D bol þanlsar
SASA,yý sattýlar alanlar ne yatýrýmlar yapýyorlar : sabancý elinde iken sürünüyordu hisse..
ZIR-DELÝ Y.T.D
galiba bir brisa kazandýrýyor sabancýlarda
TOGG'un yerlilikte TAYSAD üyeleri içerisinden 25 firma ile iþbirliði içerisinde olduklarý basýna yansýmýþ ve küresel þirketlerle 10 gizlilik anlaþmasý imzalanmýþtýr. Tedarikçilerin EKÝM ayýnda açýklanmasý beklenmektedir. TAYSAD üyeleri üzerinden BIST'de yer alan OLASI mühendislik tedarikçileri ;
TUÐÇELÝK, BRSAN, BRÝSA, DEMÝSAÞ, EGE ENDÜSTRÝ, FEDERAL MOGUL, JANTSA, LOGO YAZILIM, KORDSA, PARSAN, SAFKAR, ÞÝÞE CAM, VESTEL
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zaman söylediðim gibi, özellikle TR'deki iki grup; Sabancý ve Doðan.. Bunlarýn sanayi ile iþi olmamalý. Öncedendi onlar. Bunlarýn yapmalarý gereken bütün sanayilerden çýkmak, üretimden çýkmak (çýkýyorlar ama çok yavaþ çýkýyorlar), eðitim-tarih-seminer gibi konulara yoðunlaþmak. Ýþte müze, kitap, sergi; bu tür þeyler. Paralarý da var, takýlsýnlar ortada.
Sanayi olunca olmuyor. Dilerim bir gün Kordsa'yý satarlar. Zaten bunlara büyük gelir Kordsa. Olmaz.
Baskýlanýyorsa, onun da bir sebebi olabilir.
...
öhö öhö....
Yer Ýmleri