Gelmiþler geçmiþle
Gelmiþler geçmiþle
Nesilleri kesilsin mezarlarýna köpekler iþesin bu hisseyi bu hale getirenlerin
Sevgili tahta yapýcý.. Burayý okuyor musun bilmiyorum ama þüphesiz ki senin tarafýnda durumlar sýkýntýlý. Biraz aþaðý vurur, sonra yukarý çekerim, qnb'deki lotlardan baþlayarak toplarým diyorsun ama durum tam tersi iþliyor deðil mi?
Ben ve müritlerim, inanýrlarým satmamak üzere mallarýný topluyoruz. Her gün 5-10 bin lot mal kaptýrmak þüphesiz ki senin canýný sýkmakta, planlarýnýn aksadýðýný hissettirmekte. Problem yok. Alýþacaksýn. Geçen gün çok yakýn bir dostumla konuþmamýz geçti... Kordsa için ne zaman satmalý dedi.. Ona yavaþça döndüm ve asla dedim. Ölene kadar. Öldükten sonra da.. Bana bir süre baktý ve oradaki bilgeliði kavradý. Yavaþça baþýný salladý. Anladý.
Sen o lotlarý kottan çýkmýþ gibi de düþünebilirsin. Boþuna aþaðý yukarý, bugün de mal kaptýrdýk diye düþünme. Ben istediðimi hemen hemen aldým, bir süre tepende olmayacaðým. Ama ilerleyen zamanlarda ani bir kararla %100 artýþ yapabilirim lot sayýmda, belli olmaz. Ancak müritlerimi tutamýyorum. Her alýmlarýnda havaya zýplýyor "aldým, aldým" diye baðýrýyorlar. Onlar için fiyat, aþaðýdan aldým, yukarýdan aldým yok. Þüphesiz ki tam inanmýþlar, þüpheleri yok.
Beni zaman denklemiyle durduramazsýn. Ne 2020, ne 2021, ne 2025. Ne 2030.
...
Bir tahtaya nasýl tecavüz edilir bundan güzel örnek olmaz. Yapý Kredi robotu tahtayý düþürmeye ayarlanmýþ. Sürekli emir silmeler, daha çok aþaðý kademe, kendi yazdýðý kalýn lotlaro almalar geçen gün 93 bin aldý tek seferde normalde gitmesi lazým 5 kademe aþaðý verdi ardýndan.
5 ekime lanet olsun. Polho kervt verip bu ********lerin hissesini aldým
Endeks bir birim düþüyor bu 2 birim endeks 3 birim toparlayor bu 1 birim. Endeks 5 birim çýkýyor bu zar zor 1 birim.
59 geçe 10 olan kaðýdý her zaman ki üstün ahlaklarýyla 07 kapaýd
Hayal tacirleri sürekli hayal satmaya devam etsin
Endeksin düþtüðü günde brisa çýkar aksa sý otkarý çýkar bu ********ler 8 gündür hisseyi düþürüyor. Bilanço beklenti den daha kötü mü gelecek ondan korkuyorum
Sakin olalým bence bilanço gelsin konuþalým kimse hikaye anlatmýyor ben dahil..
uzun uzadý araþtýrmalar yerli yabancý raporlar da boðuldum 2 defa þirketle yazýþtýk uzun uzadýya bir hikayesi var mý diye 11 in altýndaydý yazmaya baþladým burda..
En az 3 bilanço sonra netleþir durum zaten haklýysa bunu önceden fiyatlarlar..
Allah mahçup etmesin inþallah bizi bir an önce yükselsin hedefimize
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri