2028 civarý beklentiler bunlar olabilir. Ben, eðer þirkette ve sektördeki geliþmelerde çok ciddi etkilenmeler, negatif geliþmeler olmazsa, 2028 yýlýnda Kordsa'dan 2-2.5 milyar usd ciro beklerim. Bu baðlamda, þirket yýllýk 200-250 milyon usd kar açýklayacaktýr tahminindeyim. Piyasa deðeri ise 2 milyar - 2.5 milyar usd dolaylarýnda edebilir.
Ben kendi adýma, usd bazýnda hesabýmý bu þekilde yapýyorum. USD o yýllara kadar hiç deðer kazanmazsa (haha) ve bu rakamlarda durursa, þirketimiz 2 milyar usd civarýnda bir piyasa deðerine ulaþtýðýnda, tahta deðeri 80 tl edebilir. Bahsettiðimiz bu tahta deðeri üzerine, dolar kurunun bugünkü fiyata göre deðiþimini de katmalýyýz. (Þunlarý da hesaba katalým. Þu an birçok þirket satýn almýþ durumdayýz ve mevcut piyasa deðerimiz neredeyse yeni aldýðýmýz þirketler kadar ediyor. Önceki Kordsa neredeyse hesaba dahil bile deðil. Çünkü o þirketlerin borcu var, kredi kullanýmýyla alýndýlar. Daha kendimizi tam toparlayamadýk, sistemi oturtamadýk. O yýllara kadar bu þirketler hem büyüyecek, hem de borçlarý bitecek. Bu þekilde bir ivmelenme de yakalayacaðýz.)

Alýntý yaparak yanýtla
)) 
Yer Ýmleri