Originally Posted by
JoNaThAn
Nedenini açýkladým. Çok mal kaptýrdý, götüremiyor. Olmaz. Zor. Þimdi endeksin düzeltmesi için fýrsat bekliyor gibi hissediyorum. O düzeltmede yeniden 11'leri denemek isteyecek gibi. Oralarda takýlacak belki biraz, gel-git yapacak, testere yapacak, toplamak isteyecek. Zaten bunun için fazlasýyla bahanesi de var. Geçtiðimiz yýl 400 milyona yakýn gelen kar (bu kar sayesinde 15 ve üstünü denedi, bunu unutmayýn, yoksa bugünkü karla pahalý bile sayýlýr ama piyasa, potansiyelini bildiði için buralarý dip rakam olarak görerek burada tutuyor kaðýdý) bu yýl 100 milyon civarý gelmiþ olacak. Önümüzdeki yýlýn ilk çeyreklerinde yaþanacak düzelmelerin bilançolarda görülebilmesi için aþaðý yukarý 1 yýlý var tahta yapýcýnýn. Süreyi o kadar uzatýr mý bilmiyorum ama sonuçta verisel olarak imkaný var. Bilin bakalým ne olacak? Daha çok mal kaptýracak. Þimdiden ben ve inanýrlarým hazýrlanmýþ durumdayýz.
Vademiz çok uzun. Sektörün önü 2100'e kadar açýk. Benim vade 2025 yýlýndan sonra baþlýyor. O tarihte daha yeni baþlamýþ kabul edeceðiz. Daha þu an bir þey yok. Fabrikalar alýndý ama borçlarý ödenmedi. Bizim sýfýr noktamýz min. 2025 yýlý. 2050-2060'a kadar da izleriz. Hem vakit geçer. Boþ boþ mu oturacaðýz o yýllara kadar?
Yer Ýmleri