Arkadaþlar brn burda vedalastim... kalanlara bol kazanç..tekrar aþaðý gelirse yine alýrým..
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Arkadaþlar brn burda vedalastim... kalanlara bol kazanç..tekrar aþaðý gelirse yine alýrým..
Redmi Note 7 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
Sayýn spenc kordsa ile ilgili beklenti ve yorumlarýnýzý okudum. Teþekkür ederim
Hisseyi abd de kompozit tesisi aldýktan sonra ilgilenmeye baþladým. Gecen sene 7, 8 liralardayken takibimdeydi..lakin 16 dan aselsaný tercih etmiþtim..nitekim aselsan sayesinde ekgyo zararýný kurtardým çok þükür..
Kozal dan buna ve þiþe tcell hisselerine geçtim
Temel analize göre hisse belirliyorum teknik olarak uygunsa hisseye girmeye çalýþýyorum..fakat hiç uzun vadeli tutmadým..
Kâr edip parayý hep ihtiyaclara kullandým
Araba alirken , ev alirken hep borsadaki kâr ve sermayeyi aktardým.
Þimdi haziranda 10 bin TL ile baþlayan yeni bir seruvendeyim , çok þükür iyi de kazandým. Ve hep endeks 100 icinden aldim ki çoðu 30 endeks..
Size sorum þu olsun
Ben kordsayi 15.34 den aldým hedef fiyatým pddd 2.5 pddd 12 fk þeklinde bakýyorum. 30 a da denk grlir .50 ue de denk gelebilir ..
Bu süreçte siz hisse biriktirirken kordsa pddd si 3 olsa bile biriktirmek adina alirmisiniz yoksa parayý nakitde mi bekletirsiniz..
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin enigma72 size de teknik analiz yönlü bir sorum olacak
Ben hiç al sat yaparak para kazanamadim
En son 75 den kozal aldim 105 den sattým, hoya 91 e geri gelirse alacaktým. Ki 128 e gitti 120 lere oturmaya çalýþýyor...
Peki bu kordsa olur kozal yada herhangi bir endeks 30 hissesi için hangi göstergeleri baz alalým hangi sinyallere bakalým, Fibonacci desek tutturamadim, Stoch desek hiç tutmadý,
Bu konuda yüzde yuz bir sonuç yok elbette lakin bir tavsiyeniz var mý
Sn EFT bazý þirketler vardýr pd veya fk sini fiyatlamasi yýllar alýr bazýlarý ise beklentisini çoktan fiyatlamistir. Kar marjlarý satýþlarýna göre hep düþük kalmýþtý bu da geçmiþ yýllarda lastik aðýrlýklý ve rekabet kosullarininda etkisi vardý. Ama artýk kords deðiþim çemberinde, adamlar ikinci kords bu yüzden yapicaz dediler zaten. Geçmiþ yazýlarýmý okuduysaniz, elektrikli otomobillerin ivme kazanmasýna yakýn, bu tip katmadegeri yüksek ürünler yaratan þirketler daha deðer kazanacaktýr. Ýkinci halka arzý civarý giriþ yapmýþtým o dönem ve bu kompozit olaylarý, kraton ve yaþamýmýzdaki herþey belkide kimin hayalinde olabilirdi ki! 661 den 332 düþtüðünde o kadar caným yandý ki o dönem anlatamam.. ama iyi ki yanmýþ.. asýl soru dolar bazlý zirvesini kirabilecek mi olmalý.. yatýrým tavsiyesi olmasýn...
Teþekkür ederim, emeðine saðlýk
teknik analiz benim gözümde kabaca 3 kýsýmdan oluþur.
1.trend analizi
2:gösterge ve ortalamalar
3:formasyon analizi
herbiri kendi çapýnda önemli.
ben genelde bir hisseyi incelerken bunlarýn hepsini didik didik edip öyle alýþ yada satýþ yapýyorum.
biraz zaman ayýrmanýz koþulu ile yukarýdaki 3 maddeyi zamanla öðrenebilirsiniz.zaten gerekli videolar youtube kanalýnda var.yada google'dan oldukça fazla detaylý ,basit ,açýklayýcý bilgiler mevcut.daha detaylý mesajý özelden size yazarým.
Yer Ýmleri