Þu haber müthiþ...
Þirket bana ab li otomotivcilerle görüþüyoruz onay sürecindeyiz demiþti ama haberde Kasým da baþlamýþ satýþlar, çok büyük bir tedarikçi olmasýna raðmen otomotivci deðil..
Yani ab li bir otomobil þirketi ile de süreç bence devam ediyor Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Müthiþ geliþmeler tam bir gelecek yatýrýmý þirket. Normalleþmenin de desteði ile 2021 kords senesi olur umarým
Yatýrým tavsiyesi deðildir..
Poem hc yine spenci gördün deðil mi? kords soda muhteþem ikilisi... Saygýlar sevgiler tekrardan..
Otomotiv gövde metal yerine kompozit olarak kullanmaya geçer mi dersiniz.. gerçi tesla geçmiþ miydi tam bilmiyorum.. bilgisi olan varmý..Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha gövdeye sýra gelmedi maliyet unsuru sebebiyle ama o da el mecbur..
Dünya gazetesi haberinde resmi var alt taban komple kompozit batarya.
Þimdilik bataryalarda..
Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tesla Pandemi öncesi kompozit bulamýyordu þaka deðil. Bu sebeple farklý malzemelere yönelmiþti bakalým geri dönüþ olur mu Redmi Note 8 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hafifliði ön planda tutan havacýlýk da varlar ok.sanirim yeni tasarým uçan otomobil projeleri ise uzak bir gelecek olur..
Þimdi olan hikayesi bile yeterli
Ve bulunmuyor olmasý cabasý
Ayrýca TUSAÞ inda bu iþe girmesine devletim adýna çok sevindim
Biri özel biri devlet .. harika bir þeyRedmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri